Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Στην κοπή της πίτας του "Blue Club" ο Αν. Πάτσης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου Blue Club“Παναγιώτης Ντοκούζης”,  βρέθηκε χθες το βράδυ (18/1) ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης.

Σε μια όμορφη εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου της Ερασιτεχνικής ΝίκηςΤάκη Βαϊράμογλου και πολλών φιλάθλων ο Ανδρέας Πάτσης ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους λέγοντας:
“Ξέρετε όλοι πως προσπαθούμε να πετύχουμε ένα θαύμα. Αντιλαμβάνεστε πως 47 χρόνια απραξίας, μιζέριας και ολοκληρωτικής καταστροφής, προσπαθούμε να τα ανατρέψουμε μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια. Το όνειρο είναι κοντά. Αν δεν ήταν κοντά δεν θα έκανα όλη αυτή τη προσπάθεια που κάνω. Θα πρέπει να υπάρχει ομόνοια, σύμπνοια και αδελφοσύνη. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τη μιζέρια. Η ευθύνη γι' αυτό, πέφτει σε ένα μεγάλο ποσοστό στις πλάτες τις δικές σας που είστε ένας υγιής σύνδεσμος. Πρέπει να γίνετε οι καθοδηγητές του μεγάλου κινήματος που λέγεται Νίκη Βόλου και να δίνετε πίστη στο όνειρο. Να αφήσετε πίσω σας πρακτικές του παρελθόντος οι οποίες δεν ταιριάζουν με τη δυναμική και το δυναμισμό της ιδεολογίας της Νίκης Βόλου. Να σας ευχηθώ πέρα από το να είστε πρώτοι και καλύτεροι σε όλα τα γήπεδα να φροντίσετε ώστε αυτή τη φλόγα του κινήματος να τη μεταδίδετε παντού και πάντα. Θέλω αυτό το κίνημα να ανδρώνεται και να δυναμώνει όλο και περισσότερο μέσα στο γήπεδο, γιατί αυτό είναι η ελπίδα για το μέλλον. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του Blue Club "Παναγιώτης Ντοκούζης"για την τιμή που μου έκανε να είμαι σήμερα εδώ και να σας ευχηθώ κάθε φορά και περισσότεροι κάθε φορά και καλύτεροι”
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης κ. Τάκης Βαϊράμογλου ευχήθηκε τα καλύτερα στο σύνδεσμο, τόνισε οτι ο Ανδρέας Πάτσης δίνει και τη ζωή του για αυτή την ομάδα και γι' αυτό θα πρέπει να σταθούν όλοι δίπλα του ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως φέτος η Νίκη θα καταφέρει να πετύχει την άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου