Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Βρε καλώς το παιδί το άγιο!!!

Καλημέρα φίλοι μου.
Πάω σήμερα στο κέντρο να πιω το καφεδάκι μου και να διαβάσω την εφημεριδούλα μου και μόλις ανοίγω στο ρεπορτάζ της Νικάρας παθαίνω "εγκεφαλικό"!
Επιστολή Χρόνη λέει...

Τι να πρωτοσχολιάσεις σε αυτή την επιστολή. Ένα σωρό βλακείες και ανακρίβειες από τον "περαστικό" Χρόνη που προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτός ήταν άγιος στην περίοδο του και όλα ήταν άψογα. Γράφει λοιπόν:


 1. "οι άλλοι μέτοχοι που ήμασταν και τα μέλη του Δ.Σ.". Ποιοι μέτοχοι ρε Χρόνη και πια μέλη του Δ.Σ; Μια διαλυμένη ομάδα είχες χωρίς Δ.Σ. και ποιοι μέτοχοι; Οι αμέτοχοι; 2. Τα ποσά και την περίοδο που αφορούν αυτά τα ανέφερε ο Διευθυντής της αρμόδια ΔΟΥ Βόλου κ. Τσαμπρινός, Χρόνη και όχι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Α. Πάτσης. 3. Το Σάββατο πιστεύω θα αναλυθούν για τις χορηγίες εκατομμυρίων αλλά γιατί δε μας λες εσύ με μια επιστολή σου πόσα πήρες και που τα έβαλες τα λεφτά σε τι επένδυσες; 4. Για πια ρύθμιση μιλάς τι στιγμή που 6-7 χρόνια από ότι λέει η επίσημη πηγή από την εφορία δεν πλήρωνε κανένας και δεν υπήρχαν βιβλία της εφορίας; 5. Και σιγά τις μετοχές που έδωσες ρε Χρόνη και μας το λες και τις έδωσες και τσάμπα τη στιγμή που έπρεπε να πληρώσεις και από πάνω. Το φαγοπότι που κάνατε πως να το ξέρει ο άλλος όταν όλα τα κάνατε υπογείως; 6. Μόνο ως αστείο μπορώ να το πάρω αυτό που είπες για πρωταθλητισμό που έκανες. Όταν έχανες από όλα τα χωριά. 7. Όσο ήταν και οι δικοί σου ποδοσφαιριστές τότε πληρωμένοι Χρόνη; και το Βlue Club έκανε εράνους επί προεδρία σου για να μαζέψει λεφτά να φάνε οι παίκτες;; 8. και 9. Είπαμε το Σάββατο υπομονή. 10. Για ποιους προηγούμενους μετόχους μιλάς ακριβώς; Για τους ανύπαρκτους; που δεν έβαζαν ούτε 1 ευρώ; έτσι γίνομαι και εγώ μέτοχος Χρόνη. Ποιους κάλεσες και πότε έγινε αυτό γιατί η μνήμη μας είναι κοντή για θύμισε μας. 11. Είμαι σίγουρος ότι θα τον χρειαστείς τον δικηγόρο, γιατί όλα αυτά που κάνατε εσύ και οι υπόλοιποι μέτοχοι-αμέτοχοι να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο ο Α. Πάτσης αλλά και όλος ο κόσμος θα σε κυνηγήσουν μέχρι να βρεις μαύρο χιόνι.
Όσο για τα πανηγύρια δε τα θέλουμε και κρατήσου μακριά από την Νικάρα μας! Αρκετά μας έκανες και εσύ και οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου