Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"Όχι άλλες... συγνώμες" λέει το Blue Club

"Μετά την ντροπιαστική ήττα της ομάδας μας από τη Ζάκυνθο ,θα θέλαμε να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα, τόσο στους ποδοσφαιριστές μας, όσο και στο φίλαθλο κόσμο της Νίκης
Εμείς είμαστε αυτοί , που ήρθαμε στην προπόνηση , πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή , και σας είπαμε, πως ότι και αν γίνει , θα σας στηρίζουμε , και ότι θα είμαστε ασπίδα σε οτιδήποτε αρνητικό προς το πρόσωπό σας. 

Όμως δεν μπορούμε να δεχτούμε το γεγονός ότι χάσατε με κατεβασμένα τα χέρια.

Σας υπενθυμίζουμε ότι είμαστε κοντά σας, από τα φιλικά προετοιμασίας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε μέχρι το τέλος . 

Αψηφώντας τα χιλιόμετρα και τα πολύωρα ταξίδια, ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες. Όμως από εδώ και στο εξής , δεν θέλουμε άλλα λόγια, δεν θα δεχθούμε άλλες "συγνώμες", ούτε θα ανεχθούμε αδιαμαρτύρητα εμφανίσεις ανάλογες με αυτή της Ζακύνθου.
Ο κόσμος της ομάδας, απαιτεί να αγωνίζεστε με πάθος σε όλα τα παιχνίδια. 

Το ραντεβού της ομάδας με την ιστορία, απαιτεί το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια, όπου καλείστε να παλέψετε , με όλες σας τις δυνάμεις για να επιτευχθεί, πάση θυσία, ο στόχος της ομάδας. 
Το βάρος του συμβόλου, με τον άγγελο στο στήθος, απαιτεί παίκτες-καμικάζι, έτοιμους να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία, και να ματώσουν κυριολεκτικά τη φανέλα.
Όσο αφορά τον κόσμο της ομάδας μας, τον καλούμε να ξυπνήσει από το λήθαργο και να έρθει να δώσει δύναμη στην ομάδα με την παρουσία του. 

Γιατί από τον καναπέ και το καφενείο, δεν μπορείς να απαιτείς και να κρίνεις. 
Στο μεγάλο βήμα που προσπαθεί να κάνει η ομάδα μας, μετά από μισό αιώνα απαξίωσης, μας χρειάζεται όλους συμμέτοχους.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου