Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ας αποφασίσει ο κόσμος... είπε ο Ανδρέας Πάτσης στον Blue Star fm 105,1

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης, αμέσως μετά το παιχνίδι, μίλησε στον Blue Star Fm 105,1 και για μία ακόμα φορά ήταν ξεκάθαρος και αποτύπωσε την πραγματικότητα...
Ήταν κάθετος όσον αφορά τα χρέη των προκατόχων του, τα οποία δεν έχουν τελειωμό, δεν θέλει να τα πληρώσει, ενώ έθεσε προ των ευθυνών του τον κόσμο της Νίκης, που πρέπει αυτός να αποφασίσει τι είδους Νίκη θέλει...
 
"Η ομάδα δεν έχει έσοδα, σήμερα ήταν 436 τα εισιτήρια, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν έχει καλύψει ούτε το 1% του ποσού που είχαμε υπολογίσει. 

Την Παρασκευή είπα σε μια συνάντηση "Μην μου ζητάτε να πληρώσω εγώ για τις αμαρτίες άλλων που διοίκησαν τη Νίκη".

Η διαχείριση του κ. Ιωαννίδη βούλιαξε την ομάδα με ένα ποσό. Γιατί να πληρώσω εγώ; Δεν μπορώ εγώ να πληρώσω όλα τα χρέη στην Εφορία. 

Η κατάσταση είναι δραματική. Εγώ αποτύπωσα την πραγματικότητα. Γίνεται μία γενική συνέλευση αρχές Μαρτίου. Εκεί θα γίνει μία αξιολόγηση και ο καθένας θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του κατάματα, να δούμε πόσοι είναι οι μέτοχοι, πόσα χρήματα έβαλαν και μετά θα πάρω την οριστική μου απόφαση. Δεν γίνεται οι αμαρτίες δεκαετιών να βαραίνουν την πλάτη εντός ατόμου. Πολλοί μιλάνε για την ιδέα της Νικάρας, αλλά δεν έχουν πάρει ούτε μία μετοχή. 

Κράτησα με νύχια και με δόντια την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, επί δύο χρόνια προσπαθώ να κρατήσω την ομάδα ζωντανή. Εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος της Νίκης εάν αυτό το πράγμα μπορεί να σωθεί ή δεν μπορεί, οπότε δεν θα είναι δική μου απόφαση και θα κληθεί ο ερασιτέχνης να διοικήσει την ομάδα. Εγώ δεν είμαι τύπος φεύγω-έρχομαι. Κατηγορούν εμένα ότι θέλω να κάνω συγχώνευση όταν άνθρωποι του ερασιτέχνη την Παρασκευή μου είπαν να αγοράσω το ΑΦΜ άλλης ομάδας.

Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και συνεπής, όμως κάθε μέρα δημιουργείται ένα καινούργιο πρόβλημα. Ας πάνε αυτοί που τρώγαν στο Σουίπας να πληρώσουν το χρέος. Δεν μπορώ να επωμιστώ εγώ τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Η Νίκη έπαιζε με πλαστά χαρτιά. Με το που ήρθα εγώ, ξύπνησαν κάποιοι κι έκαναν καταγγελία στον ΣΔΟΕ. Μετά συντάχθηκα και εγώ να γίνει ο έλεγχος. Πρέπει ο κόσμος της Νίκης να πάρει την ευθύνη του, που έδωσε το άλλοθι σε κάποιους απατεώνες να διοικούν την ομάδα. Ο Ανιέτε έχει μισό συμβόλαιο απ' ότι ο Πουλάκος στη Γ' Εθνική. Βρείτε τρόπο το παρελθόν να μπορέσει να καλυφθεί για να υπάρξει μέλλον. Αν δεν γίνει, ας κάνουν ό,τι θέλουν. 

Ο λαός της Νίκης είτε θα ανεβάσει την ομάδα είτε θα την καταδικάσει. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου απέτυχε οικτρά. Συγκεντρώθηκε 24.000 ευρώ και τις 15.000 τις έβαλαν τέσσερα άτομα. Και φέτος καλύπτουμε υποχρεώσεις του παρελθόντος. Πρέπει να σταματήσει σε αυτή την ομάδα η παραφιλολογία. Η Νίκη Βόλου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Πότε πανελλήνιο κανάλι είπε ότι ομάδα στο Βόλο είναι μόνο μία, η Νίκη; Κι αυτό οφείλεται στον Ανδρέα Πάτση" και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συνέχισε λέγοντας: "Τιμώ τον ανώνυμο φίλαθλο της ομάδας κι αν αποχωρήσω, εγώ θα δώσω πίσω τα χρήματα σε αυτούς που έβαλαν χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Δύο σενάρια υπάρχουν, το καλό και το κακό.

Το ποιο θα ισχύσει στη Νίκη θα εξαρτηθεί από τις παραμέτρους που έχω θέσει εγώ. Η φετινή ομάδα έχει χαμηλότερο μπάτζετ από αυτή που έπαιζε στη Γ' Εθνική. Είναι άδικο και κρίμα να γίνω εγώ το χωνευτήρι τόσων ετών, των χρεών που έκαναν οι Νικάρες. Τα χρέη έχουν όνομα κι επώνυμο, δεν έβαζα εγώ υπογραφή. Οι προηγούμενες διοικήσεις έφεραν τη Νίκη Βόλου σε κατάσταση ομηρίας για τα επόμενα εκατό χρόνια

2 σχόλια :

  1. Ειναι φυσιολογικο να μην θελει να πληρωσει ο προεδρος τα φαγοποτια αλλων ΑΛΛΑ ο απλος κοσμος σε καμια ομαδα δεν μπορεσε να καλυψει υπερογκα χρεη και αμαρτιες διοικησεων.Δειτε παραδειγματα λαοφιλων ομαδων οπως Αεκ κανανε τους supporters σαν κινηση σωτηριας και δεν καταφεραν κατι υποβιβαστηκαν.Παναθηναικος με παναθηναικη συμμαχια και δεν καταφερε περισυ να παρει αδειοδοτηση για ευρωπη.Ομαδες με εκατομμυρια φιλαθλους,χιλιαδες διαρκειας καθε χρονο και απετυχαν.Αρης στην εντατικη ετοιμος να φουνταρει.Τοσα παραδειγματα.Ειναι αφελες να νομιζουμε οτι θα καλυφτουν (αν ισχυουν) χρεη 3.5-4-5 εκατομμυριων απο μετοχες η εισητηρια.Αντε και να ειχαν μαζευτει 100 χιλιαδες ή 200 χιλιαδες απο τις μετοχες.Θα ειχε λυθει το προβλημα? Μονο ηθικη στηρηξη μπορει να υπαρξει αλλα δεν ξερω αν αρκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τοσες αμφιβολιες τι Περιμενεις???????????? Απο το στομα μου ομως δεν ΑΚΟΥΣΑ!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΡΕ VAGINAS!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή