Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Και τώρα έρχεται η ...τιμωρία!!!


Η προπαγάνδα και τα ψέματα από τους κόκκινους της πόλης έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους!
Ο βρόμικος πόλεμος και η λάσπη κατά της ομάδας μας και των οπαδών της, δεν περιγράφεται, όμως οι οπαδοί μας και στην περίπτωσή μας το Blue Club, δεν ήταν δυνατόν να μην αντιδράσει στην λασπολογία...
Αντέδρασε άμεσα και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, αφού κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σπιλώνει συνειδήσεις και να κατηγορεί χωρίς στοιχεία και αποδείξεις...
Δείτε λοιπόν:

Κατόπιν της δημοσίευσης της 26ης Φεβρουαρίου 2014 από τον ιστότοπο 
www.volosfans.com , η οποία καταγγέλλει δήθεν απειλές, φθορές και ανάρμοστη συμπεριφορά από κλιμάκιο, που προωθούσε την πώληση μετοχών της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και η οποία ανάρτηση ουσιαστικά φωτογραφίζει μέλη του συνδέσμου μας (διότι μόνο ο σύνδεσμός μας πήρε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τη γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση σε εφημερίδες και sites), δηλώνουμε ότι το Blue Club-Θύρα 3 "Π. Ντοκούζης", δεν είναι διατεθειμένο να επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώσει αδίκως την 30χρονη πορεία του για τη δημιουργία φτηνών εντυπώσεων.

Ενδεικτικά λοιπόν σας υπενθυμίζουμε ένα απόσπασμα της επιστολής-καταγγελίας:
Ο "καταγγέλλων" κ.Μιλτιάδης στην επιστολή του γράφει μεταξύ άλλων :

" ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΗΡΘΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ Κ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..."


Προς αποκατάσταση της αλήθειας επισυνάπτουμε βεβαίωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, με την οποία πιστοποιείται ότι ουδέποτε υπήρξε σχετική καταγγελία τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Κατόπιν τούτου, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, για την διασπορά ψευδών ειδήσεων, οι οποίες έχουν σαν στόχο να πλήξουν το κύρος του συνδέσμου μας.


Υ.Γ. 1 . Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δηλώνουμε ρητά, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε ή να συνδράμουμε στην κοινή μουσειακή έκθεση Νίκης Βόλου-Ολυμπιακού Βόλου, που εκπονείται από το Δήμο Βόλου.

Υ.Γ. 2. Επίσης, γνωστοποιούμε ότι οι απόψεις και τοποθετήσεις μελών του συνδέσμου μας δεν εκφράζουν την επίσημη θέση του Blue Club-Θύρα 3 " Π. Ντοκούζης". 

Η επίσημη θέση του club εκφράζεται μόνο μέσω των ανακοινώσεων αλλά και από τις παρεμβάσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στα Μ.Μ.Ε.

1 σχόλιο :

  1. Αυτή η ιστορία πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι εμπλεκόμενοι, που θεωρούν πως η άνοδος της Νίκης θα είναι, αναγκαστικά, η προσωπική τους καταστροφή.
    Να φύγουν τα λαμόγια από τη πόλη.....να αφήσουν το κόσμο ήσυχο, επιτέλους....και να μην τον διχάζουν άλλο.
    Όλο αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ, σ' αυτούς που το κατασκεύασαν.....στο τέλος πάντα έτσι γίνεται.

    Pantsas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή