Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Γεμίσαμε με... δίδυμες "φώκιες"!!!

Χαμός στην τηλεοπτική "Δίκη" του "Σκάϊ", εκεί όπου μάθαμε το εξής απίθανο: Ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει σωσία ή δίδυμο αδελφό θα λέγαμε εμείς!
Μάλιστα, έτσι είναι και μην απορείτε καθόλου...

Όλα αυτά τα υποστήριξε βέβαια ο Τρικαλινός παρατηρητής του αγώνα ΑΣΚΟ - Επισκοπή κ. Σπύρος Κατσιώτης, που με τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή, εξαπέλυσε επίθεση στην ομάδα του Ρεθύμνου!!!
"Άκουσα την διαμαρτυρία της Επισκοπής ότι έφυγε από κολαστήριο... Η φιλοξενία ήταν άριστη!
Τον Μπέο τον γνωρίζω, ήταν στην κερκίδα... Τον αδικείται που λέτε ότι ήταν στα αποδυτήρια, αυτό είναι λάθος!
Αντίθετα η Επισκοπή προκαλούσε, κάτι που είπε και ο τέταρτος..." ανέφερε ο Κατσιώτης, που φυσικά και είναι "μόνιμος" παρατηρητής στα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΣΚΟ.
Βέβαια εδώ μιλά σαν "συνήγορος" του Αχιλλέα Μπέου και όχι ως παρατηρητής!
Αλλά έχει και συνέχεια το πράγμα... Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ειρήνης Βανταράκη γιατί ο ΑΣΚΟ δεν έκανε καταγγελία, ο Τρικαλινός παρατηρητής σε "άπταιστα" Ελληνικά είπε: "Ο Μπέος πάντα στην κερκίδα είναι, όχι στα αποδυτήρια.
Μάλιστα στον αγώνα με την Παναχαϊκή όπου κι εκεί έτυχε (;;;) να ήμουν παρατηρητής, ο κ. Κούγιας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι έκανε προθέρμανση μαζί τους...
Να σας πω ότι όταν τραυματίστηκε ο Καρράς, ο πάγκος της Επισκοπής γελούσε με τον τραυματισμό του αντί να βοηθήσει!".
Φυσικά η ζωντανή μετάδοση του συγκεκριμένου παιχνιδιού αλλά και οι φωτογραφίες από την επίμαχη φάση, διαψεύδουν τον Κατσιώτη, αφού δείχνουν σοκαρισμένους τους ποδοσφαιριστές της Επισκοπής από τον τραυματισμό...  
Αλλά το καλό ο Τρικαλινός παρατηρητής με τα "άπταιστα" Ελληνικά, το άφησε για το τέλος...
Σε ερώτηση του Θωμαΐδη για το αν στην φωτογραφία που κυκλοφόρησε να δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο στον αγωνιστικό χώρο δίπλα στον Καρρά, ο Κατσιώτης ήταν αφοπλιστικός, όσο και απολαυστικός: "Αυτό είναι λάθος! Υπάρχει ένα μέλος της διοίκησης που μοιάζει εκπληκτικά με τον κ. Μπέο!!!".
Είναι Θεός ο άνθρωπος!!!
Η δημοσιογράφος Ειρήνη Βανταράκη  δεν κρατήθηκε και τον ρώτησε αν ο Μπέος έχει σωσία και να προσθέτει η ίδια αφού δεν πήρε καμία απάντηση, ότι ίσως ο σωσίας του να τον αναπληρώνει όταν γίνει Δήμαρχος στις ομιλίες του!
Μας πήραν χαμπάρι δηλαδή και μας δουλεύει ολόκληρη η Ελλάδα...
Και μη χειρότερα!!!

1 σχόλιο :

  1. O χρόνος τελειώνει,o κλοιός σφίγγει,τα κουκιά μετρήθηκαν λάθος από το λογιστακο με τον κόκκινο σβέρκο κι η φώκια μάλλον πιάνει αλλού πόρτα για τον επόμενο χειμώνα.Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή