Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Με το ζόρι να... φύγει;

Συνέντευξη ευ΄ όλης της ύλης έδωσε σε ραδιόφωνο του Βόλου ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης, στην οποία αποστόμωσε πολλές φορές τους "οικοδεσπότες", οι οποίοι επέμεναν να τον ρωτούν το πότε θα... φύγει από την Νίκη!

"Εγώ θα φύγω μόνο όταν ο λαός της Νίκης κρίνει ότι δεν έχω να προσφέρω άλλο στην ομάδα...
Δεν πρόκειται να φύγω, γιατί με ρωτάτε συνέχεια το πότε και το αν θα φύγω!" είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρός μας...
Στην συνέντευξη πάντως ξεχώρισαν κάποια θέματα, όπως αυτό της ενιαίας διοίκησης για την οποία ο Ανδρέας Πάτσης τόνισε: "Η Νίκη είναι μία, έχει μία διοίκηση η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους επιτυχημένους στον τομέα τους".
Για μία ακόμα φορά τόνισε την ικανοποίησή του για τον αριθμό των μετόχων, ενώ είχε και μία ευχάριστη είδηση για τον κόσμο: "Ο Ανιέτε θα είναι και του χρόνου μαζί μας!" είπε ο πρόεδρος, κάνοντας γνωστό ότι ο Αντόνιο Ανιέτε θα φορά και την επόμενη σεζόν τα "κυανόλευκα"!!!
Επίσης ο πρόεδρός μας τόνισε ότι δεν είναι καλές οι αλλαγές των προπονητών και εξέφρασε την πρόθεσή του, να μείνει για πολύ καιρό στην ομάδα ο Αλέκος Βοσνιάδης.
Επίσης αναφέρθηκε και στο "Παντελής Μαγουλάς", για το οποίο είπε ότι στην παρούσα φάση έχει μηδενική αξία!
Σαφέστατα μπορεί να είναι "προίκα" του συλλόγου, όμως έτσι όπως είναι τώρα και με την έκταση που έχει, αλλά και στο σημείο που είναι...
Τέλος αναφέρθηκε και στην έκταση που έχει ζητήσει από τον Δήμο Βόλου για να δημιουργήσει η ΠΑΕ ένα προπονητικό κέντρο και όχι μόνο, αφού μίλησε για ξενώνες, εστιατόρια και πολλά άλλα...
"Κάναμε ένα αίτημα στον Δήμο Βόλου πριν από δύο μήνες, αλλά απάντηση δεν έχουμε πάρει ακόμα...." είπε ο Ανδρέας Πάτσης σχετικά με το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου