Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Φόβος, τρόμος και πανικός


Φτάσαμε λοιπόν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και όσο πλησιάζουμε στην έναρξη των αγώνων μπαράζ, ο φόβος, ο τρόμος και ο πανικός που διακατέχει τους κόκκινους της Νέας Δημητριάδας δεν κρύβεται.
Προσπαθούν να φτιάξουν "ομάδες κρούσης" σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και όπου αλλού βρουν. Δεν εξηγείτε αλλιώς το γεγονός των συχνών παρεμβάσεων από διάφορα τοπικά μ.μ.ε, για τα χρέη της ομάδας μας, (που σημειωτέων ξέρουν και πόσα είναι ακριβώς), για το που πάνε τα λεφτά των μετοχών, για το πόσα εισιτήρια κόβουμε σαν Νίκη Βόλου, για το αν πρέπει να έχει άδεια η ομάδα για να αγωνιστεί στα play off, για το τι γράφουν τα πανό μας και αν πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας γι' αυτά και πολλά άλλα. Αυτό δείχνει φανερά το τρέμουλο που τους έχει πιάσει και το ποιος είναι στην τελική ο κομπλεξικός.
Ψάχνουν κάθε φορά να πιαστούν από τα λόγια του προέδρου μας, από μια λέξη του και να βγάλουν θέμα. Όπως για τα 400-500 εισιτήρια και για πολλά άλλα που έχει πει κατά καιρούς ο Α. Πάτσης. Θα θέλανε πάρα πολύ να έχουν έναν πρόεδρο καθαρό και περήφανο σαν τον Α. Πάτση, αλλά η τύχη αυτή τη φορά δεν τους χαμογέλασε.
Η λάσπη που προσπαθούν να ρίξουν στην ομάδα μας, φυσικά και δεν μας αγγίζει, ούτε εμάς αλλά ούτε και την ομάδα μας, που πηγαίνει σε αυτούς τους αγώνες των μπαράζ ακόμα πιο δυνατή και ακόμα πιο σκληρή για να πεθάνει. Έτοιμη να "πολεμήσει" και να σκορπίσει ότι βρεθεί στο διάβα της.
Όλα αυτά τα ραδιοτηλεοπτικά "σκουπίδια" και οι παρατρεχάμενοι τους που τους ακολουθούν τελειώσανε και ότι και να κάνουν πλέον δεν έχουν καμία τύχη.
Ο καιρός που η Νίκη Βόλου γινότανε έρμαιο όλων αυτών τον "τρωκτικών" και οι τότε παράγοντες της την άφηναν να ξεφτιλίζεται πανελληνίως, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Το όραμα του Α. Πάτση λοιπόν είναι πολύ κοντά στο να πάρει σάρκα και οστά, γι' αυτό πρέπει να είμαστε όλοι κοντά και δίπλα στην ομάδα με πίστη και αφοσίωση σε αυτήν για την άνοδο που περιμένουμε εδώ και χρόνια.

1 σχόλιο :

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΑ PLAY OFF EΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΤΟ ΤΣΙΡΟΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ .ΥΓ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή