Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο ..."κέρβερος" Αποστολίδης!

NASTEVSKI EYKAIRIA 020314
Το "όχι" του Αποστολίδη στον Ναστέφσκι
Συνήθως τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω στους μεγάλους σκόρερ, στα θεαματικά γκολ, στις σπάνιες ποδοσφαιρικές επινοήσεις κυρίως των επιθετικών ποδοσφαιριστών.
Κι έχουμε στην ομάδα μας, πολλούς "μετρ" του είδους...
Εμείς θα ασχοληθούμε λίγο και με την "δουλειά" του τερματοφύλακα, η οποία είναι ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη, όπως και επίμονη.

Ο Μάνος Αποστολίδης πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, αφού με τις επεμβάσεις του η Νίκη έχει κερδίσει βαθμούς!
Το αποκορύφωμα της εκπληκτικής του πορείας, είναι η εντυπωσιακή αντίδρασή του, στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Ναστέφσκι στο ματς της περασμένης Κυριακής στις Σέρρες.
Το ματς ήταν στο ο-ο και όλα έδειχναν ότι η ομάδα που θα έβαζε πρώτη το γκολ, θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς...
Ο Ναστέφσκι λοιπόν έφυγε στην πλάτη της άμυνάς μας και ήδη οι γηπεδούχοι σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν το σχεδόν βέβαιο γκολ.
Λογάριαζαν όμως χωρίς τον... "ξενοδόχο", αφού ο Αποστολίδης ήταν εκεί!
Είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" στον Μέσι των Σκοπίων και κράτησε όρθια την ομάδα, με αποτέλεσμα αυτή να βρει τρόπο να πετύχει το "χρυσό" γκολ και να αποδράσει με τους τρεις πόντους!
Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αποστολίδης κρατά όρθια την ομάδα μας και της χαρίζει βαθμούς...
Πίσω από τον Μάνο βέβαια υπάρχει ο Ταΐρης, ένας super κίπερ, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να δώσει το παρών του στην 11άδα, ενώ η ομάδα έχει στις τάξεις της και τον Ντιμιτρίεβιτς, ένα νεαρό ταλαντούχο παιδί που δουλεύει σκληρά κι έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Στην υπέροχη παρουσία του Μάνου Αποστολίδη στο πρωτάθλημα, αλλά και στην πρόοδο των άλλων δύο παιδιών, υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Ζαλαώρας, ένας άνθρωπος με απίστευτες γνώσεις και αστείρευτες δυνάμεις και πάθος για δουλειά!


1 σχόλιο :

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ..ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΒΟΥΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ..ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ...
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙ ΩΦ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή