Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Α΄Εθνική θα σε... δω και τρελαίνομαι!!!

Νίκη με μέταλλο πρωταθλήτριας, Νίκη με χαρακτήρα, Νίκη για άνοδο!!!
Όταν λοιπόν μία ομάδα έχει μέταλλο, έχει το στίγμα του πρωταθλητή, απλά κάνει νίκες ανόδου σαν αυτή των Σερρών. Η Νίκη κέρδισε με 1-0 τον τοπικό Εθνικό, σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε με καταρρακτώδη βροχή, επάνω σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Οι "κυανόλευκοι" του Αλέκου Βοσνιάδη φαίνονται αποφασισμένοι να σταματήσουν τα "δωράκια" στους αντιπάλους τους και βάζουν φουλ τις μηχανές τους για την κορυφή...
Ήδη η απόσταση από την κορυφή έπεσε στους τρεις πόντους, με την Κασσιόπη να έχει ένα ματς λιγότερο βέβαια, αλλά η ανάσα της ομάδας μας, έγινε "καυτή" για τους Φαίακες.
Αυτή η Νίκη θέλει και μπορεί την κορυφή, θέλει και μπορεί την άνοδο!
Στο 16' σουτ του Γέσιτς μπλόκαρε ο Μέλκας. Δύο λεπτά αργότερα η Νίκη βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Σοϊλέδης εκτέλεσε το φάουλ ο Τζιώρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μέλκας με διπλή προσπάθεια απέτρεψε βέβαιο γκολ.
Στο 41' ο Αποστολίδης έδιωξε σωτήρια για την ομάδα του σε τετ-α-τετ με τον Ναστέφκσι.
Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τη Νίκη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ελέγχει το χώρο του κέντρου.
Στο 58' σέντρα του Γέισιτς, κεφαλιά του Μπακάλη δεν ανησύχησε τον Μέλκα. 
Στο 65' η Νίκη άνοιξε το σκορ... Ο Μπιτσάκος έδωσε στον Ανιέτε, αυτός έβγαλε ωραία στον Τζιώρα που πέρασε και τον Μέλκα και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1!!!
ΕΘΝΙΚΌΣ ΓΑΖΏΡΟΥ: Μέλκας, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Νατσιόπουλος (60' Σκέριαντς), Μπαργκά (74' Παπαβασιλείου), Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι
ΝΊΚΗ ΒΌΛΟΥ: Αποστολίδης, Γιώτας, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης (83' Πινέιρο), Μπακάλης, Γέσιτς, Μπιτσάκος, Ισαάκ (66' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας (89' Ρεπετσάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου