Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"Όρθιοι" στην Ζάκυνθο οι μικροί

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, παρά την εχθρική διαιτησία (για μία ακόμα φορά), η ομάδα Νέων της ΠΑΕ ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) κόντρα στην Ζάκυνθο...
Η ομάδα του Παντελή Βαρβέκη ήταν ανώτερη, πέτυχε ένα πεντακάθαρο γκολ το οποίο ακυρώθηκε κακώς από τον διαιτητή, το... ομολόγησε μάλιστα και ο παρατηρητής διαιτησίας!!!

Πέρα από το ακυρωθέν τέρμα, οι νεαροί "κυανόλευκοι" δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, ενώ προς το τέλος και συγκεκριμένα στο 83΄ και στο 87΄, ο διαιτητής της αναμέτρησης σταμάτησε με ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ τους παίκτες μας, οι οποίοι ήταν σε θέση τετ - α- τετ με τον γηπεδούχο τερματοφύλακα κι έτοιμοι να σκοράρουν!
Στην κυριολεξία ο διαιτητής εκτέθηκε, αφού γελούσε όλο το γήπεδο μαζί του με τις αστείες αποφάσεις του...
Δυστυχώς οι νεαροί "κυανόλευκοι" αντιμετωπίζουν συχνά τέτοιου είδους καταστάσεις, αφού είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς, με Καλαμαριά, Ηρακλή και Ζάκυνθο, οι διαιτητές έχουν ακυρώσει τέσσερα (!!!) καθαρά γκολ της ομάδας μας.
Τέλος πάντων, η ομάδα αυτή διαθέτει ταλέντο και μέλλον...
Ο προπονητής μας Παντελής Βαρβέκης δήλωσε ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του και δεν θέλησε να ασχοληθεί με την διαιτησία.  

1 σχόλιο :

  1. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ 5-6 ΒΑΘΜΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ Α ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή