Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Οι δηλώσεις Καμπερίδη (προπονητή Πιερικού) που πέρασαν στα ψιλά στα τοπικά ΜΜΕ

Ο Γιώργος Καμπερίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού Νίκη Βόλου-Πιερικός, εκτός από τα αγωνιστικά αναφέρθηκε και για την ομάδα της Νίκης Βόλου αναλυτικά. Είπε κάποια πράγματα αλλά εδώ στα τοπικά ΜΜΕ έχουν μάθει να τα περνάνε όλα στα ψηλά γράμματα. Εμείς όμως δεν τα περάσαμε καθόλου στα ψιλά και καλό είναι να σας ξαναθυμίσουμε και σε εσάς (φιλάθλους της Νίκης Βόλου), αλλά και σε αυτούς που το κάνανε γαργάρα. Αναλυτικά ο κ. Γιώργος Καμπερίδης δήλωσε για την ομάδα μας:
«Για τη Νίκη Βόλου συγχαρητήρια για την πορεία της, είναι μια ομάδα με αξιόπιστο πρόεδρο-κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, ένα ποιοτικότατο ρόστερ και οπαδικό κίνημα που λίγες ομάδες έχουν στην Ελλάδα. Εύχομαι ολόψυχα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα».

1 σχόλιο :

  1. Για την ακρίβεια η εκπομπή του θεσσαλία τβ έπαιξε δηλώσεις κανονικά ενώ παραδόξως o μπαξεβανος ανέφερε πως o κόρακας ήταν εξοργιστικός.
    Οι υπόλοιποι ασχολούνται με το αν το ντριμ τιμ συνονθύλευμα της κασσάνδρας είναι έργο του ερωτευμένου η του ρόκα κι αν θα στήσουν λωκο στον ηρακλή στα πλέι οφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή