Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μανουσάκης: "Έχουμε καλή ομάδα και καλά αποδυτήρια"

Δηλώσεις έκανε στο Μέτροσπορτ, ο αρχηγός της ομάδας μας ο Δήμος Μανουσάκης. Αναφέρθηκε στα play off της Football League, αλλά και για την άνοδο που τόσο πολύ θέλουν όλοι στην ομάδα μας. Αναλυτικά δήλωσε:


"Έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω θα πάμε καλά. Στην προκειμένη περίπτωση, οι δυο βαθμοί από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μας δίνουν ένα αβαντάζ, ωστόσο η διαφορά με τους έξι βαθμούς, επειδή είναι πολλά τα παιχνίδια, μπορεί να εξαλειφθεί πολύ εύκολα, όπως το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τις ομάδες, που ξεκινούν με έναν ή κανέναν βαθμό.
Οι ισορροπίες - όπως και να έχει - είναι λεπτές. Πρόκειται άλλωστε για τις οκτώ καλύτερες ομάδες των δυο ομίλων. Πιστεύω, θα κριθεί στη διάρκεια. Στο βάθος του ρόστερ. Τα ματς είναι εξάλλου συνεχόμενα, δεν θα έχεις χρόνο για ξεκούραση.
Όλοι πάντως ξέρουν ότι έχουμε μία δουλεμένη ομάδα. Όσο για τα πλεονεκτήματα; Ας τα κρατήσουμε για μας. Σίγουρα, εμείς έχουμε έναν νέο προπονητή. Κάθε προπονητής, που έρχεται, προσπαθεί να περάσει τα δικά του στοιχεία. Ο κ. Βοσνιάδης έχει την εμπειρία, έχει παρουσία από την κατηγορία και έχει επίσης εικόνα και από τη Σούπερ Λίγκα. Θεωρώ όμως ότι βρήκε μία καλή ομάδα, καλά αποδυτήρια και νομίζω πώς από εκεί ξεκινούν όλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου