Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τζιώρας: Όχι ακόμη φαβορί!

cfoot2Είναι ο πρώτος σκόρερ της Νίκης Βόλου. Και την… οδηγεί στην κορυφή των πλέι οφ. Μιλώντας στη mikriliga.com, ο Χρήστος Τζιώρας τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, καθώς υπάρχει… Μαραθώνιος μπροστά, ενώ αποθέωσε Βοσνιάδη και κόσμο!


«Ακόμα δεν μπορώ να πω πως είμαστε φαβορί για την άνοδο. Έχουν απομείνει 11 αγωνιστικές. Κρατάμε χαμηλά τον πήχη, δεν πανηγυρίζουμε από τώρα και συνεχίζουμε για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Στην αρχή κανείς δεν πίστευε πως θα μπορούσαμε τόσο γρήγορα να βρισκόμαστε στην κορυφή των πλέι οφ, αλλά με τη σοβαρότητα και την πειθαρχία που δείχνουμε, βλέπουμε παρακάτω. Δεν μπορούμε να λέμε κάτι από τώρα, είναι νωρίς, υπάρχει… Μαραθώνιος», είπε αρχικά στη mikriliga.com ο Χρήστος Τζιώρας και συνέχισε για τη δική του απόδοση:
«Είμαι χαρούμενος που είμαι πρώτος σκόρερ στην ομάδα και χαίρομαι που έχω βοηθήσει αρκετά μέσα στη σεζόν με πολλά γκολ. Φυσικά στόχος προσωπικά είναι να βοηθήσω κι άλλο στο υπόλοιπο των πλέι οφ, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Πρέπει, βέβαια, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, καθώς δίχως αυτούς δεν θα είχα πετύχει τόσα τέρματα».
Ερωτηθείς για τον Αλέκο Βοσνιάδη, σχολίασε: «Έχουμε την τύχη να έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος σε κάθε αγώνα δίνει το… στίγμα του στην ομάδα. Ακολουθούμε πιστά την τακτική του και η συμβολή του έχει φανεί σε πολλά σημεία. Αγωνιστικά και μη. Παραμένουμε μια γροθιά και πάμε για ακόμα καλύτερες ημέρες».
Τέλος για τον κόσμο και το χθεσινό ματς με το νικητήριο γκολ στο 90+4’, είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις… Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα το χθεσινό συναίσθημα. Απερίγραπτο! Στο89’ο κόσμος μας πανικοβλήθηκε, αλλά δεν το παρατήσαμε. Κάναμε 1-2 φάσεις στα εναπομείναντα λεπτά και πετύχαμε το νικητήριο τέρμα. Ο κόσμος μας σπρώχνει κάθε φορά, είναι η μεγάλη μας δύναμη και τον ευχαριστούμε που βρίσκεται κοντά μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου