Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τζάμπα ήττα 1-0 από τον Ηρακλή

Ο... 13ος άθλος του Ηρακλή, 1-0 τη Νίκη Βόλου | onsports.grΚρίμα... άλλη μία ευκαιρία έχασε η Νίκη, αυτή την φορά στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης όπου έχασε από τον Ηρακλή με 1-0!
Οι γηπεδούχοι, παρά τις απουσίες τους, φάνηκαν περισσότερο παθιασμένοι, μάλλον ήθελαν πιο πολύ το παιχνίδι και κέρδισαν.
Βέβαια η Νίκη και πάλι είδε την τύχη να της γυρνά την πλάτη, αφού το δοκάρι του Ανιέτε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Ισπανός άσος της ομάδας μας, δέχθηκε μία super μπαλιά από τον Ρονκάτο, μπήκε από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, βρέθηκε σε θέση βολής όμως η μπάλα - για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική - του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι πηγαίνοντας στο δοκάρι της εστίας του Χουάντερσον.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε την νίκη και ουσιαστικά τους "ανέστησε" σ΄ αυτό το πρωτάθλημα των play off!
Ο Ματσούκας σούταρε, ο Ακασού έβαλε την προβολή και η μπάλα πήγε στον Σιατραβάνη, ο Σοϊλέδης γλίστρησε και ο παίκτης του Ηρακλή πέτυχε το "χρυσό" για την ομάδα του τέρμα.
Από εκεί  και πέρα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο...
Οι φίλοι του Ηρακλή έκοβαν ανενόχλητοι βόλτες μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες του έπεφταν δίχως λόγο και αιτία στο χορτάρι, οι μπάλες άλλοτε εξαφανιζόταν και άλλοτε έμπαιναν δύο - δύο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το ματς διακόπηκε κάπου στο 71΄ ως το 87΄με τον διαιτητή να κρατά 9΄ περίπου λεπτά καθυστερήσεις, στις οποίες δεν παίχτηκε φυσικά καθόλου ποδόσφαιρο.
Από το γκολ του Ηρακλή και μετά, το παιχνίδι σταμάτησε με όλα αυτά τα τραγελαφικά που βλέπαμε στον αγωνιστικό χώρο.Click to enlarge image 14104282301_d237d61398_b.jpg
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Κάπως έτσι...Click to enlarge image 14104282301_d237d61398_b.jpg
Όσο για την Νίκη, δεν ήταν αυτή που περίμενε ο κόσμος της, είχε όμως τις ευκαιρίες της, όπως για παράδειγμα η κεφαλιά του Τζιώρα στο α΄μέρος, σίγουρα το δοκάρι του Ανιέτε που αν η μπάλα έμπαινε γκολ, η Νίκη θα έφευγε με τους 3 βαθμούς...
Το γκολ η Νίκη το δέχθηκε σε μία ανύποπτη φάση και ενώ ήταν καλύτερη του Ηρακλή σε εκείνο το χρονικό σημείο.
Οι γηπεδούχοι έδειχναν να "ξεφουσκώνουν" δηλαδή, η Νίκη πατούσε καλύτερα και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, που όμως αυτό "γύρισε" σε βάρος της, από το δοκάρι του Ανιέτε και αμέσως μετά από το γκολ του Ηρακλή...
Ο "πόλεμος" όμως συνεχίζεται, χάθηκε μία "μάχη" και την Τετάρτη η Νίκη πηγαίνει στο Αιγίνιο.
Δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα δηλαδή...
Ανασύνταξη τώρα και επιστροφή στις νίκες!
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (90' Κουρούπης), Λίμα, Σιατραβάνης (74' Παληγεώργος), Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Ζάχορα (90'+ Κουρδάκης), Ματσούκας, Σαββίδης.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ακασού, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινέϊρο (66' Ζουλιώτης), Σουλίδης, Ρονκάτο (86' Γκότοβος), Ισάακ (61' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.

3 σχόλια :

  1. Mπουνιες απο ποδοσφαιριστες τους σε ποδοσφαιριστες μας, μπαλες μεσα στον αγωνιστικο χωρο.. ταδε εφη η δηθεν μεγαλη ομαδα "ηρακλης"...Και να μην βγουμε ρε ποντιοι κατερινης δεν προκειτε να βγειτε ουτε εσεις.Καταντησατε πολυ μικρη ομαδουλα και δεν αξιζετε ετσι να ανεβειτε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.......VAMOS NIKH

    pepale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ .ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή