Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αλέκος Βοσνιάδης: «Τι να ζηλέψει η Νίκη από ομάδες 100 φιλάθλων;»

Η μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, η πολλή δουλειά, η συσπείρωση του κόσμου, η καλή οργάνωση και η επίλυση προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα στη διάρκεια της σεζόν είναι οι αιτίες που η Νίκη Βόλου πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στα πλέι οφ της Football League, σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.


Ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου μίλησε στον Sentra 103,3 για τη μάχη της ανόδου, επισημαίνοντας τις δυσκολίες του μίνι-πρωταθλήματος, με τους συνεχόμενους αγώνες Τετάρτη - Κυριακή, την κούραση και την ανταγωνιστικότητα των αγώνων κατάταξης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που ακολουθεί την Κυριακή (11/5, 15:00) στο «Πανθεσσαλικό», τονίζοντας: «Επειδή έζησα ήδη ένα ντέρμπι, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ αυτό θα γίνει μόνο με τους δικούς μας. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί τώρα να έχει άσχημα αποτελέσματα, αλλά είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει παντού βαθμούς.

Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, το θέλει πολύ ο κόσμος, γι' αυτό το ντέρμπι ζουν οι δύο ομάδες χρόνια, η μία ζει από την άλλη. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα, όμως το κυριότερο είναι να γίνει ένα παιχνίδι καθαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να το χαρεί ο πολύς κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και αν κατορθώσουμε να κερδίσουμε, θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Η πόλη ζει και αναπνέει γι' αυτό το ματς. Ευχή μας να γίνει σε αθλητικά πλαίσια, να μην ανοίξει μύτη και να είναι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές. Για μένα είναι απλά τρεις πόντοι, εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα ρίξουμε λάδι στη φωτιά, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν η Νίκη μπορεί να ανταποκριθεί στη Superleague επεσήμανε: «Η Νίκη είναι μια ομάδα με δυναμική, με πολύ κόσμο. Ο κόσμος την τραβάει και τη στηρίζει τόσα χρόνια και ας μην έχει μεγάλες επιτυχίες. Η ομάδα κατρακύλησε μέχρι τη Δ', είχε προβλήματα με διοικήσεις, αλλά ο κόσμος δεν έφυγε ποτέ από δίπλα της. Εμείς που δεν είμαστε από το Βόλο, γνωρίσαμε τώρα τη δυναμική της. Η ομάδα είναι έτοιμη από εγκαταστάσεις. Εχει μια ομάδα που μπορεί να φέρει 6-8-10.000 στο γήπεδο. Τι έχει να ζηλέψει από ομάδες 100, 200 ή 300 φιλάθλων της Α' Εθνικής, που βλέπουμε ματς ομάδων λες και είναι κεκλεισμένων των θυρών. Πιστεύω δε μας λείπει τίποτα για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη κατηγορία».

πηγή: sentragoal.gr

3 σχόλια :

  1. έτσι κόουτς! Γερά πίστη στην ομάδα μέχρι τέλος και δύναμη. Με τέτοιο κόσμο κανείς δεν θα μας πάει κόντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi panthessaliko....k oi organvmenoi gera me fwnh....emeis tha paroume to paixnidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΛΕΚΟ. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.90'ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ,ΠΑΜΕ ΑΛΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ .ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή