Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η "παγκόσμια" συνεργασία της Νίκης Βόλου με την Αστάνα 1964

Στις 22 Ιανουαρίου του 2014 το flnews.gr είχε καταγράψει την είδηση σχετικά με τον δίαυλο επικοινωνίας που άνοιξε η Νίκη Βόλου με την Ασία. Λίγες μέρες αργότερα είχε γραφτεί ότι η συνεργασία των «κυανόλευκων» με την Αστανά 1964 προχωρά και είναι σε καλό δρόμο.
Λίγους μήνες μετά είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε ότι ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλίνας και σε αυτή του Καζακστάν υπάρχει συμφωνία για συνεργασία σε διάφορους τομείς.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη, Ανδρέας Πάτσης, έκανε ταξίδι στην Αστανά, στην πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καζακστάν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, που τυγχάνει να είναι και ο ιδιοκτήτης της Αστανά 1964. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το ποδόσφαιρο αλλά και για άλλα επιχειρηματικά θέματα.

Η πληροφόρηση από την ασιατική χώρα αναφέρει ότι σύντομα η Νίκη Βόλου και η Αστανά 1964 θα ανακοινώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, που θα έχει βάση σε διάφορα επίπεδα και θα αποφέρει καρπούς σε οικονομικό επίπεδο. Συνδετικός κρίκος των δύο πλευρών ήταν ο γνωστός Ισπανός ατζέντης Μιγκέλ Ριέρα, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στον ασιατικό σύλλογο. Περισσότερες εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

πηγή: flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου