Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Εισιτήρια και οδηγίες για τον αγώνα με τον ΑΣΚ Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων, για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή(11/5) στο Πανθεσσαλικό (15:00) καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο.


Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.

-Να επισημανθεί πως τα εκδοτήρια θα ανοίξουν την Κυριακή το πρωί (11/5) στις 10:30

-Να τονιστεί ιδιαίτερα πως στη φάση των αγώνων play off, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας παρά μόνο των ανέργων και οι μαθητικές κάρτες διαρκείας. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι θα πρέπει να προμηθεύονται κανονικά εισιτήριο από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

-Σε ότι αφορά τους φιλάθλους που είχαν εκδώσει εισιτήριο διαρκείας ανέργων στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, θα υπάρχει ονομαστική λίστα στην Α' Πεζογέφυρα όπου θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίου τύπου SILVER θα μπορούν -εφόσον το επιθυμούν- να εισέρχονται στη σκεπαστή κερκίδα, με απλό εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ, επιδεικνύοντας υποχρεωτικά την ταυτότητα τους καθώς θα υπάρχει ονομαστική λίστα.

Όσοι δεν διαθέτουν κάρτα διαρκείας τύπου SILVER θα μπορούν να κάθονται στη σκεπαστή κερκίδα αγοράζοντας εισιτήριο των 20 ευρώ


-Το πάρκινγκ του Σταδίου θα ισχύει για όλους τους κατόχους διαρκείας GOLD, το οποίο και θα μπορούν να το χρησιμοποιούν επιδεικνύοντας την κάρτα τους στην Κεντρική Πύλη. Εν συνεχεία και εφόσον επιθυμούν να εκδώσουν εισιτήριο VIP 30 ευρώ, θα υπάρχει εκδοτήριο στο κάτω κυλικείο στην είσοδο προς τα VIP. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούν να πηγαίνουν είτε στην Α είτε στην Β Πεζογέφυρα και να εκδίδουν το ανάλογο εισιτήριο για την κερκίδα που επιθυμούν.


-Η είσοδος για παιδιά έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα

VIP Κερκίδα: 30 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ, 10 ευρώ (μόνο για τους κατόχους SILVER, κατόπιν επιδείξεως της αστυνομικής τους ταυτότητας)

Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Εκδοτήρια

Θα λειτουργήσουν συνολικά τέσσερα εκδοτήρια*

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10 ευρώ καθώς και στους ανέργους (με ονομαστική λίστα) οι οποίοι είχαν εκδώσει κάρτα διαρκείας στην αρχή της αγωνιστική χρονιάς.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 10 (με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας) 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 10(με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας) 20 και των 30 ευρώ.

Στην αρχή της Πεζογέφυρας Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ.

Στην είσοδο (στο κάτω κυλικείο) των VIP θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο μόνο για όσους θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο των 30ευρώ και κατέχουν κάρτα διαρκείας τύπου GOLD.

Διευκρινίσεις

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Ισχυρή Ασφάλεια

Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο είτε στις θέσεις VIP χωρίς το ανάλογο εισιτήριο (το οποίο πρέπει να διατηρεί στην κατοχή του καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα), ή με πλαστό εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

3 σχόλια :

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΕ. ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΕ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμε ρε παιδια,παρτε το παιχνιδι με τον ασκουλη και οσοι πατε γερα στην κερκιδα..με τους πουστηδες παιζουμε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΦΟΡΤΣΑ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή