Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Όσοι δεν σέβονται την ιστορία της Νίκης Βόλου, θα μας βρουν μπροστά τους!

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο αντιπροέδρος της ΠΑΕ κ. Ντελόπουλος στο ραδιόφωνο του BlueStarFM, στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη στο ραδιόφωνο του Blue Star FM, δήλωσε εξοργισμένος:


«Όσοι δεν σέβονται την ιστορία της Νίκης Βόλου, όσοι δεν σέβονται την προσπάθειά της και όσοι προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της, θα μας βρουν μπροστά τους! Δεν απειλούμε, δεν προειδοποιούμε, αλλά το εννοούμε! Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Ελλάδας αλλάζει. Αυτό κάποιους τους φοβίζει και κάποιους τους τρομάζει.
Αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου και του επιπέδου μου, θα αναφερθώ στη διαιτησία. Παρόλο που ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου και τα προβλήματά της, τα οποία προσπαθώ πάντα να λύνω δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε ότι αντιμετωπίσαμε χθες στο Αιγίνιο. Ο κ. Τζουβαράκος με απέβαλλε μόλις στο 5ο λεπτό γιατί διαμαρτυρήθηκα. Ο κύριος αυτός μας απαγόρευσε να διαμαρτυρόμαστε. Άλλο να βρίζεις και άλλο να διαμαρτύρεσαι. Αν έβριζα είχε κάθε νόμιμο δικαίωμα. Όμως το να διαμαρτύρομαι είναι δικαίωμά μου. Αυτό που έκανα ήταν να διαμαρτυρηθώ κόσμια με σκοπό να προστατέψω τους ποδοσφαιριστές μου. Σαν υπηρεσιακός παράγοντας της ομάδας έχω κάθε δικαίωμα.
Ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού, Φαμπίνιο ήταν προκλητικός, γιατί χτυπούσε κι εκτός φάσεως. Η τηλεόραση δεν τα δείχνει όλα. Τρεις φορές χτύπησε τον Ανιέτε εκτός φάσης, εξοργίζοντάς μας.
Στην πεντακάθαρη φάση του Τζιώρα, ο διαιτητής δίνει χέρι.
Μπορεί να κερδίσαμε, αλλά αυτά δεν πρέπει να περνάνε έτσι. Κάπως έτσι χάσαμε και στη Ζάκυνθο, θα μπορούσαμε να χάσουμε με τον ίδιο τρόπο και χθες.
Όσοι προσπαθούν να ανακόψουν αυτή την ιστορική προσπάθεια της Νίκης Βόλου, θα μας βρουν άμεσα μπροστά τους. Δεν συγχωρούμε πλέον. Άλλο το ανθρώπινο λάθος και άλλο το εσκεμμένο εις βάρος της Νίκης Βόλου. Φτάνει πια! Τους ανεχτήκαμε για πολλά χρόνια».
Για το κυριακάτικο ντέρμπι
«Εμείς θα πάμε δυνατά. Πολύ δυνατά. Θα είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Θα γιορτάσουμε μαζί σαν οικογένεια. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

2 σχόλια :

  1. Είμαστε μια οικογένεια παίκτες-διοίκηση-κόσμος! και αυτό κάνει τη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ....ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ..NIKH ΒΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή