Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Στα... δικαστήρια για την ενημερότητα

Ο Ανδρέας Πάτσης με τον νέο μας προπονητή Βίλιαν Φλουτ
Την αγωνιστική σεζόν που έφυγε, αυτά που πείραξαν ή προσπάθησαν να πειράξουν την Νίκη, καθώς και το αύριο της ομάδας, απασχόλησαν τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέα Πάτση, κατά την συνέντευξη Τύπου, η οποία και πάλι έβγαλε πολλές ειδήσεις!
Πρώτα απ΄ όλα η "κυανόλευκη" ΠΑΕ έχει ήδη προσφύγει στην δικαιοσύνη για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας, αφού το πρόστιμο που της έχει επιβληθεί και που θα της κοινοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...

Η Νίκη δεν έχει την διάθεση να μπει σε μία ρύθμιση οφειλών, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα ζητήσει φορολογική ενημερότητα, μόνο για τις μεταγραφές.
Από εκεί και πέρα θα έχει η ΠΑΕ τον χρόνο να αποδείξει ότι το ποσό που οφείλει στο Ελληνικό δημόσιο δεν είναι αυτό που κάποιοι υπάλληλοί του ισχυρίζονται ότι είναι.
Από εκεί και πέρα ο κ. Ανδρέας Πάτσης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που απασχόλησαν και θα απασχολήσουν την ομάδα...
"Την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε την πρώτη δικαστική μάχη για να πάρουμε φορολογική ενημερότητα προς όφελος του Δημοσίου! 
Πρώτα θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, με την ρύθμιση να είναι το τελευταίο που σκεφτόμαστε. Το πρόστιμο που ξέρουμε πως θα πέσει δικαστικά δεν θα μπούμε στην διαδικασία να το ρυθμίσουμε" τόνισε ο πρόεδρος.
Όσο για το πρόστιμο; "Το ύψος του προστίμου που θα κοινοποιηθεί εντός των ημερών, σύμφωνα με το δικό μας οικονομικό επιτελείο και θα αποδειχθεί στα δικαστήρια αυτό, δεν είναι ούτε το μισό απ' αυτό που λένε!".
Πέρα από την δικαστική διαμάχη της ΠΑΕ, ο πρόεδρος της Νίκης αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό της ομάδας, η οποία χτίζεται από την αρχή, με σκοπό να είναι ανταγωνιστική.
Επίσης αναφέρθηκε στην βοήθεια των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.
Ακόμα αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό των ακαδημιών της ΠΑΕ, οι οποίες θα επιβλέπονται τόσο από τον κ. Φλουτ, όσο και από έναν άμεσο συνεργάτη της ΠΑΕ, ο οποίος θα προέρχεται επίσης από την Ολλανδία!
Να τονίσουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μετά από επιθυμία του Βίλιαν Φλουτ θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, ενώ και οι άμεσοι συνεργάτες του, θα είναι Έλληνες!
Αυτό θέλει ο ίδιος ο Ολλανδός τεχνικός ηγέτης των "κυανολεύκων".
Όσο για τον στόχο της Νίκης στο πρωτάθλημα της Super League;  "Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που θα μπορέσει να σταθεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα...".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου