Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Χωρίς ουσία η ΓΣ της ερασιτεχνικής

Αποψη του Γηπέδου της Νίκης Βόλου από τα βόρειαΠραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, η οποία είχε ως θέμα το... γκρέμισμα της εξέδρας (θύρα 3) του γηπέδου "Π. Μαγουλάς".
Μάλλον ήταν άκαιρη στην παρούσα φάση η Γενική αυτή Συνέλευση, την στιγμή που τον σύλλογο "καίνε" στην κυριολεξία άλλα θέματα, για τα οποία δεν πάρθηκε καμία απόφαση.

Όπως για παράδειγμα αυτό των "Νέων Αθλητών" οι οποίοι διχάζουν τον κόσμο και πραγματικά δηλητηριάζουν τα παιδιά μας!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης δεν ήταν τυχαίο που τους χαρακτήρισε "μόρφωμα", αφού είναι ξένο σώμα από την Νίκη.
Επίσης κάθε ΠΑΕ έχει υπό την σκέπη της, τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, πράγμα που στον ερασιτέχνη δεν το βλέπουν με καλό μάτι αυτό, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.
Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες είναι κομμάτι της ΠΑΕ και στην ερασιτεχνική Νίκη, θα πρέπει να το καταλάβουν αυτό πολύ καλά.
Όσο για το γήπεδο "Π. Μαγουλάς", οπωσδήποτε θέλει ένα σοβαρό ρετουσάρισμα, όμως στην παρούσα φάση μάλλον η ΠΑΕ δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια, η οποία δεν είναι σωστά μελετημένη και μοιάζει για δουλειά του... ποδαριού!
Να γκρεμιστεί η Θύρα 3. Και μετά τι;
Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση;
Το "Π. Μαγουλάς" μπορεί να μετατραπεί σε ένα καλό προπονητικό κέντρο, αυτό όμως θα γίνει μόνο σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον πρόεδρό μας Ανδρέα Πάτση, ο οποίος πήρε θέση στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγες ημέρες επάνω στο θέμα, χαρακτηρίζοντας ανούσια και χωρίς λόγο την Γενική Συνέλευση της ερασιτεχνικής Νίκης, όπως και ήταν...

12 σχόλια :

  1. Σαν ένας Νικιωτης που βλεπω ΚΑΘΑΡΑ θελω να ρωτησω καποια πραγματα στο διαχειριστή του site. Πρωτον οι 3 απο τις 4 κουβέντες που ειπες ειναι η ΠΑΕ και ο πρόεδρος. Το προσπερνάμε. Δεύτερον αν δωθούν όλες οι ακαδημίες στην ΠΑΕ ο ερασιτέχνης πως θα ειναι βιώσιμος χωρίς έσοδα απ τις ακαδημίες του. Τρίτον αν είσαι καθαρόαιμος Νικιώτης αυτο που ειπες για την κλούβα να γινει προπονητικό κεντρο πάρτο πίσω ή παραδέξου αν τα λόγια σου ειναι υποκινούμενα καθώς προσβάλλεις τα όνειρα κάθε νικιώτη και τέλος ο πρόεδρος του ερασιτέχνη βγήκε και είπε οτι έχει γίνει μελέτη απο εργολάβο και εχουν γίνει συζητήσεις με τον ΟΣΕ. Τις δουλειες του ποδαριού που τις ειδατε. Να δημοσιευθεί το σχόλιο μου γιατι επιλεκτικά σχόλια δημοσιεύεται.
    ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βαλε ονομα και επιθετο και πες οτι θες μπορεις?

      Διαγραφή
    2. βαλε ονομα και επιθετο πες οτι θες και να απαιτης να σου δημοσιευσουν αντε μαγκες του πληχτρολογιου

      Διαγραφή
    3. Μα ειναι ευθυνη της ΠΑΕ να ειναι βιωσιμη η ερασιτεχνικη μεσω των Νεων Αθλητων; Σου λεει ειμαι superleague και θελω ακαδημίες και παιδια και αυτο το σωματειο δρα ανταγωνιστικα ειτε το θελουμε ειτε οχι. Να δεχτω οτι βοηθησε οταν η παε ηταν ανοργανωτη και περασαν τοσοι ταβερνιαρηδες και δεν νοιαζοταν κανενας για τις ακαδημιες και τα παιδια χανοντουσταν. Αλλα τωρα σε τι να βοηθησουνε; Ολλανδος σου λεει ερχεται να τις οργανωσει μπορουν να προσφερουν κατι καλυτερο αυτη την στιγμη; Οσο για την κλουβα μπορει πιστευω να βρεθει μια λυση ωστε να μην γκρεμιστει καποιο τμημα(εκτος απο την θυρα 3 αν εχει προβλημα) να συντηρηθει και να παιζουν και να προπονουνται διπλα οι μικρες ομαδες. Δεν νομιζω κανενας να υπεθεσε ολικο γκρεμισμα της.

      Διαγραφή
    4. Φιλε μου εγω δε μιλαω για τους νέους αθλητές. Εγω μιλαω για τις ακαδημιες. Ναι ειμαι συμφωνος ο Ολλανδός να τις διαχειριστεί,ναι να προωθηθούν παιδια στην ανδρική ομάδα. Αλλα καταλαβαίνεις οτι τα παιδια αυτα είναι περιουσία της "μαμας" Νικης και ταυτόχρονα κύριο έσοδό της. Όσο για το γήπεδο εγω προσωπικά έχω για όνειρο τη Νίκη να τη βλέπω να παίζει σε μια ανακατασκευασμένη κλούβα

      Διαγραφή
    5. είδαμε και τώρα πόσο βιώσιμος είναι που έχει χρεη. βγήκε σήμερα ο πρόεδρος κ. Ξάνθης και τα είπε οτι έχει χρέη. τα λεφτά από τις ακαδημίες που πάνε λοιπόν αφου εχει κέρδη πολλά και θα βοηθήσουν τον ερασιτέχνη γιατί ο ερασιτέχνης έχει χρέη;; σταματήστε τις παπάτζες γιατι είστε 3-4 μετρημένα άτομα και πλεον σε εχει αποβάλει ο κόσμος. διάλυση των νεων αθλητών τώρα αμέσως και ακαδημίες ποδοσφαίρου μόνο στην ΠΑΕ. αρκετα με τον ερασιτεχνισμό.

      Διαγραφή
    6. Εσυ που με λες μαγκια του πληκτρολογίου μπορεις να δεις πως εχω τα αρχικά μου πρωτον και δεύτερον δεν βλεπω να απείλησα καποιον ή να πούλησα τρελα αντίθετα με σενα. Εσυ λοιπόν που δεν είσαι μάγκας του πληκτρολογίου βάλε το όνομα σου γιατι αυτές τις νοοτροπίες του δαχτυλοδειχτούμενου οπαδισμου τύποι σαν και σενα της διατηρούν. ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟ

      Διαγραφή
    7. Εσυ ξαναδιαβάσετε τι λεω παραπανω. Τις παπατζες δε μπορω να δω που τις λεω;; Χωρις να με ξερεις και ανώνυμα μου λες οτι με εχει αποβάλει ο κόσμος. Μιλαμε για χαζομάρα έτσι;

      Διαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ.... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΚΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ" ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαχειριστή θελω να μου απαντήσεις ποιοι ακριβως ειναι οι αυλοκόλακες και να σου πω αν τους υποστηρίζω. Γιατι δε προσπαθείς να μου απαντησεις στις ερωτησεις απ το να δημιουργείς διχόνοιες και να με βαζεις σε αντίθετο ρευμα πράγμα πολυ άσχημο για το λαο της Νίκης;Έχετε δημόσιο λογο και πρεπει να ειναι προςεχτικος και αντικειμενικός. Αν θες να κανεις ενα κείμενο για τον προεδρο θα σε βοηθησω και γω ο ίδιος να σ πω για το ποσο βοήθησε αλλα δεν εχεις κανενα δικαίωμα να λες αυτα τα πραγματα για το γηπεδο και για τις εργασίες που σκέφτεται ο διαχειριστής αυτού, ερασιτέχνης, να κάνει. Αν έχεις πρόβλημα μ αυτα που σκέφτονται στον ερασιτεχνη να κάνουν γίνε μέλος αν δεν είσαι και πες το, αλλα οχι εμμέσως να το εκφράζεις ετσι.
      -Περιμενω απαντησεις στα ερωτήματα μου

      Διαγραφή
  3. 1. ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
    2. ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΕ
    3. Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ "ΚΛΟΥΒΑ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Κ 20, Κ17 ΚΑΙ Κ15 ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ.
    ΤΕΛΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ ΜΟΝΟ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ "ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΑΘΟΣ" ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΝ ΣΕ ΕΘΙΞΑ ΚΑΠΟΥ, ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΟΛΟΙ ΝΙΚΗ ΗΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με εθιξες και δεν θελω συγγνωμη γιατιολοι ειμαστε αδερφια και ενωμένος αυτος ο λαος μπορει να καταφέρει πολλα για αυτο δεν χρειαζεται να περιθωριοποιουμε οποίον εχει αντίθετη άποψη .Το προστοπαρων που ειπες σαν ιδεα ωραιο και δεκτό αλλα ασε με να ονειρεύομαι την κλουβα σαν έδρα της νικης στη SUPERLEAGUE. Τελος ναι να ειναι ενωμένος ερασιτέχνης και ΠΑΕ αλλα να ειναι και οι δυο βιώσιμη και αν το αν ειναι ο προεδρος περαστικός να θυμασαι οτι να μεν αγαπάει τη Νικη αλλα το βλέπει επιχειρηματικά οπως εχει οποτε εχει ημερομηνία λήξης.

      Διαγραφή