Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Μήνυμα ενότητας από τους Blue Angels


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Blue Angels, με αφορμή κάποιες ανακρίβειες που ακούστηκαν και που φυσικά δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας.
Ας δούμε την ανακοίνωση του δυναμικού συνδέσμου της ομάδας μας:


 “Ο σύνδεσμος φιλάθλων «Blue Angels» και τα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου, δηλώνουν ότι οι ανακρίβειες και η λασπολογία εις βάρος μας θα απαντηθούν από εμάς στα γήπεδα και στην κερκίδα με την παρουσία μας. Όσοι προσπαθούν σκοπίμως να σπείρουν διχόνοια στην ομάδα και στις τάξεις τον οπαδών απλά δεν μας αγγίζουν, δεν τους βλέπουμε καθόλου. Με το Blue Club, όπως υπήρχε και πέρσι άριστη συνεργασία μεταξύ μας, έτσι και φέτος θα συνεχιστεί. Καλούμε όλο τον κόσμο της Νίκης Βόλου να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο και να δυναμώσει τους συνδέσμους. Όλοι μαζί μια γροθιά, ενάντια σε όλους αυτούς που πολεμάνε την ομάδα μας υπογείως και φανερά!

Υ.Γ. Η ανακοίνωση του Blue Club για τους Νέους Αθλητές μας βρίσκει 100% σύμφωνους και περιμένουμε από αυτούς (διοίκηση νέων αθλητών) να πράξουν το αυτονόητο και να αποχωρήσουν εδώ και τώρα”.

                                        Blue Angels

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου