Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Με Ατρόμητο στα Κανάλια η Κ-20

Πρεμιέρα έχει το Σάββατο (30/08) η ομάδα της Κ-20 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League.
Οι νεαροί "κυανόλευκοι" αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο στο γήπεδο των Καναλίων, στις 11 το πρωί και η παρουσία του κόσμου θεωρείται δεδομένη.



Πρόκειται για ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού πλέον οι ΠΑΕ της Super League ρίχνουν όλο το βάρος στις υποδομές τους.

Έτσι και η Νίκη, που ήδη ένας παίκτης από την περσινή ομάδα της Κ-20 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα και μιλάμε για τον Μέτσε...
Κόντρα στον Ατρόμητο που ήδη δουλεύει επαγγελματικά τις υποδομές του και που διαθέτει από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, οι νεαροί "κυανόλευκοι" που θα παρουσιάσουν ένα άλλο πρόσωπο φέτος αφού ενισχύθηκαν, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί.
Η απώλεια της φυσικής έδρας της ομάδας (Π. Μαγουλάς) είναι ένα θέμα που απασχολεί την ΠΑΕ, όμως μέχρι την στιγμή που το συγκεκριμένο γήπεδο είναι σε θέση να φιλοξενήσει τις ομάδες Νέων της ΠΑΕ, μοιραία θα φιλοξενούνται σε άλλα γήπεδα της περιοχής.
Για την Κ-20 το δημοτικό γήπεδο των Καναλίων αποτελεί την προσωρινή έδρα της...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου