Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Τρομερός ο Λάουκς... μαέστρος ο Μέτσε!!!

Κέρδισε Ρήγα (1-0) και ...Λάουξ
Φάση από το χθεσινό φιλικό του Βελεστίνου
Το φιλικό του Βελεστίνου, πέρα από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είχε να μας παρουσιάσει και κάποια σημαντικά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ποια; Μα φυσικά την ηγετική φυσιογνωμία του "ιπτάμενου" Ολλανδού Κέις Λάουκς, την μαεστρία του θρασύτατου Μέτσε, την σπιρτάδα του Μουζακίτη και την καταλυτική παρουσία του super Ίβενς.
Σε όλα αυτά θα προσθέσουμε την άριστη παρουσία του σκόρερ Άγγελου Αργύρη, αλλά και την θετική πρεμιέρα του Σωτηράκου.

Η Νίκη με σκόρερ τον Αργύρη πήρε την φιλική νίκη επί του αξιόμαχου Ρήγα, όμως ο κόσμος της χάρηκε, αναθάρρησε αν θέλετε, κυρίως από την τρομερή παρουσία του σπουδαίου Λάουκς - τον Ίβενς τον ήξερε - που πραγματικά αυτός ο παιχταράς θα κάνει την διαφορά!
Το ματς δεν ήταν καλό στο α΄μέρος, με την Νίκη να μην δημιουργεί σχεδόν καμία ευκαιρία και τον Ρήγα να κρατά με άνεση τους "κυανόλευκους" μακριά από τα καρέ του.
Στο β΄μέρος όμως τα πράγματα άλλαξαν με την είσοδο του Λάουκς στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής έκοβε, μοίραζε, σούταρε (είχε και δοκάρι) και γενικά ήταν μια ομάδα μόνος του, με άξιο συμπαραστάτη τον νεαρό Μέτσε, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του τον Ολλανδό παιχταρά απελευθερώθηκε κι έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
Και από την στιγμή που το κέντρο της Νίκης πήρε μπροστά, οι φάσεις θα έβγαιναν...
Όσο για το γκολ, αυτό σημειώθηκε στο 65΄, όταν ο Μουζακίτης σέντραρε δυνατά και ο Αργύρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Παρών στο παιχνίδι και ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Πάτσης που αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, τόσο του Ρήγα όσο και της ομάδας μας φυσικά!
Οι συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος (Λ. Μπακάλης): Τσουμπέκος, Γουτούλης (46' Μπίκας), Βουραζέρης, Σπαθής(76' Γκάμπας), Γούτσιος, Αλεξίου(73' Καψιώχας), Χατζής, Κεμάλι (46' Χατζηαθανασίου), Ρηγίνης(46' Γάρος), Ζενούνι(46' Μπακάλης), Τσίπι (46' Μιχολίτσης)
Νίκη Βόλου (Β. Φλουτ): Ταμπάκης, Καρασαλίδης, Τσουκάνης (46' Σωτηράκος), Ίβενς (65' Αργύρης), Μαχλελής, Αναστασόπουλος (46' Λάουξ), Μέτσε, Νηκλητσιώτης(46' Κορέτα), Γιαννιτσάνης, Σκούρτης (46' Σταμπολζίεφ).

1 σχόλιο :

  1. λοιπον θελουμε αλλες τρεις τουλαχιστον ποιοτικες προσθηκες στο ροστερ αν πραγματικα θελουμε να σταθουμε αξιοπρεπως στο πρωταθλημα.....ενα 10αρι αντιανιετε , εναν σεντερ φορ γιατι βλεπω να τον παθαινουμε τον τζιωρα παλι φετος και εναν εξτρεμ-περιφερειακο επιθετικο....ισως χρειαστουμε μια επιπλεον λυση στα στοπερ διοτι ενας κουκος(ΙΒΕΝΣ) δε φερνει την ανοιξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή