Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση του Blue Star fm 105,1

Η διεύθυνση και οι παραγωγοί του Blue Star fm 105,1 δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους και την αγανάκτησή τους, στα προβοκατόρικα "μυθεύματα" του Γιδόπουλου στην πρωινή εκπομπή του κ. Μαστρογιάννη.

Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι συντασσόμαστε στο πλευρό του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέα Πάτση, τον οποίο λοιδώρησε και συκοφάντησε ο Γιδόπουλος, τον οποίο πλέον θεωρούμε ανεπιθύμητο πρόσωπο στον σταθμό μας και γενικά την οικογένεια της Νίκης.
Οι εποχές Γιδόπουλου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την Νίκη και τον λαό της, που με μπροστάρη τον πρόεδρό μας Ανδρέα Πάτση βαδίζουμε σε νέες κατακτήσεις!
Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στο μέλλον να ακουστεί από το ραδιόφωνό μας, η φωνή του ανθρώπου που προσπαθεί να βάλει ταφόπλακα στην αγαπημένη μας Νίκη, η φωνή που βρίζει και συκοφαντεί τον πρόεδρό μας!

Με τιμή

BLUE STAR FM 105,1


3 σχόλια :

  1. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΒΗΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του έδιναν θες να πεις... Εμείς Γιδόπουλο δεν "παίξαμε" ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή