Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Sold Out για τους Blue Angels!!!

Το είπαν και το... κάνουν τα παιδιά του ΣΦ Νίκης Blue Angels!
Από την πρώτη στιγμή δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους, στην ομάδα και το έκαναν πράξη: Εξάντλησαν όλα τα διαρκείας που τους έδωσε η ΠΑΕ και πλέον είναι έτοιμοι για το μεγάλο ταξίδι της Super League, κοντά πάντα στην αγαπημένη μας ομάδα...
Να δούμε την ανακοίνωσή τους:

"Ο σύνδεσμος οπαδών Νίκης Βόλου Blue Angels ενημερώνει προς όλους τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας ότι τα συνδεσμιακά διαρκείας που εξασφάλισε για τη φετινή σεζόν, έχουν εξαντληθεί.
Οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται κανονικά, καθημερινά στα νέα μας γραφεία Αναπαύσεως 43. Η ετήσια συνδρομή μαζί με την εγγραφή είναι στα 30 ευρώ.
Σε λίγες μέρες τα νέα μας γραφεία θα είναι σε πλήρης λειτουργία και θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση το πότε. Ευχαριστούμε όλα τα παλιά μέλη για τη στήριξη μέχρι τώρα στο σύνδεσμο και καλωσορίζουμε επίσης τα καινούρια μέλη του συνδέσμου. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το νέο δ.σ. του συνδέσμου μας.
BLUE ANGELS 1994 ΘΥΡΑ 3"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου