Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν τα κατάφερε η Νίκη

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Νίκη από τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Το συγκρότημα του Γουίλιαμ Βλούτ δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο ημίχρονο ενώ ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο , χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει κάτι θετικό στο τέλος.
Στο 26' κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, κεφαλιά του Φυτανίδη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Στο 35΄ο Ναπολεόνι βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ταμπάκη, με τον πορτιέρο της Νίκης να αποκρούει ασθενώς, τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να βγαίνει τελικά κόρνερ.
Στο 58' εκπληκτική ενέργεια του Μουζακίτη ο οποίος βγήκε ωραία από αριστερά έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ με τον Τσενάμο να αποκρούει δύσκολα.
Στο 68' κόρνερ του Νικλητσιώτη, τη μπάλα έδιωξαν αρχικά αμυνόμενοι του Ατρομήτου, αυτή κατέληξε και πάλι στον Νικλητσιώτη που έκανε νέα σέντρα, με τον Ίβενς να ξαφνιάζεται και να μην μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 71' ωραία σέντρα-σουτ του Μαρινάκη από δεξιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στις καθυστερήσεις, σέντρα του Μαρινάκη ο Ίβενς δε μπόρεσε με προβολή να ισοφαρίσει.

Νίκη Β.: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουξ, Μέτσε, Μουζακίτης (72' Κοτσαρίδης), Γιαννιτσάνης (62' Ροτζέριο), Νικλητσιώτης (72' Σταμπολζίεφ), Σκούρτης.
Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (66' Μπάλλας), Ναπολεόνι (87' Λαζαρίδης), Παπάζογλου, Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (77' Τάτος)Πίτου Γκαρσία.

Κίτρινες: Μαρινάκης, Μουζακίτης, Σωτηράκος, Φυτανίδης
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδος), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)
4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)

πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου