Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σωτηράκος: "Σε κάθε ματς θα προσπαθούμε για το καλύτερο"

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Γιάννης Σωτηράκος και αναφέρθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Σωτηράκος:

Για το ξεκίνημα της Νίκης Βόλου:
«Φέτος ήρθα, η ομάδα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αλλά ευελπιστούμε πως θα συνεχίσει όπως της αρμόζει και πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Σε κάθε ματς θα προσπαθούμε για το καλύτερο».
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έχει αντιμετωπίσει μέσα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού:
«Έχω παίξει αντίπαλος με όλους που ήταν στον ΠΑΟΚ. Ήμουν από την Κ17 στον Ολυμπιακό. Παίκτες όπως ο Κουλούρης και ο Πόζογλου είναι ποδοσφαιριστές με μέλλον στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και παίξαμε μαζί και στην Εθνική».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά δε πάμε για να χάσουμε αλλά να κερδίσουμε ότι καλύτερο. Ένα μειονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι πως θα λείπει ο κόσμος του καθώς είναι μια από τια καλύτερες έδρες στην Ελλάδα. Πιστεύω θα πάρουμε τους πρώτους βαθμούς μας εκεί. Τις τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ είναι φορμαρισμένος αλλά και εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
Για τους τραυματισμούς της Νίκης Βόλου:
«Επανήλθαν σιγά – σιγά όλοι και είναι θέμα του προπονητή το τι θα επιλέξει».
Για το αν έχουν μελετήσει τον ΠΑΟΚ:
«Θα μας μιλήσει ο προπονητής τις επόμενες δύο μέρες ετοιμάζοντας κάποια βίντεο. Αναλύουμε τον αντίπαλο και θα πάμε προετοιμασμένοι. Πλέον, κανείς δεν πάει στην τύχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου