Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ήττα με συμπεράσματα

Φιλική νίκη κατέκτησε ο Λεβαδειακός  στο Πανθεσσαλικό, αφού κέρδισε 1-0 την Νίκη, με σκόρερ τον Γιακουμάκη... 
Η Νίκη προσπάθησε να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, εν μέρη τα κατάφερε, όμως φάνηκαν οι επιθετικές της αδυναμίες. Είπαμε: Η ομάδα αυτή θέλει πολύ δουλειά, η οποία δεν έγινε στην ώρα της!  

Το φιλικό πάντως αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία και για τους δύο προπονητές, να δουν στην πράξη κάποια πράγματα που έχουν δουλέψει  στις προπονήσεις. 
Ειδικά για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ήταν αναγκαίο το παιχνίδι...  
Χωρίς τον τραυματία Λάουξ και τον Ίβενς που υποφέρει από ίωση, η ομάδα μας, αλλά και χωρίς τους διεθνείς της με την Εθνική Ελπίδων, Γιαννιτσάνη, Αργύρη, Παπουτσογιαννόπουλο και Μουζακίτη, έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Κυρίως ανασταλτικά, όπως και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού έγινε όταν ο  Νικλιτσιώτης κέρδισε ένα φάουλ σε καλή θέση, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. 
Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε να το εκτελέσει  απευθείας και ο Σηφάκης, με υπερένταση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να απειλήσει με φάση καρμπόν . Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπορνταγκαράι τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ταΐρη.
Το  πρώτο μέρος τελείωσε με τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τις δύο ομάδες. 
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης ήρθε στο 75, όταν ο Πρόγιτς σέντραρε και ο Γιακουμάκης  με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα...
Οι συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Ταϊρης (65' Ταμπάκης), Μαρινάκης (60' Αργυρίου), Τσουκάνης, Μαχλελής, Καρασαλίδης (60' Κανταρτζής), Κοτσαρίδης (46' Μέτσε), Κυζιρίδης (80' Αναστασόπουλος), Ροτζέριο, Νικλητσιώτης (60' Σκούρτης), Σταμπολζίεφ (77' Σωτηράκος), Τζιώρας (73' Κορέτα)
Λεβαδειακός: Σηφάκης (60' Στρατηλάτης), Νικολακάκης (60' Μαχαίρας), Κώτσιος (46' Τομάς), Κονέ (60' Μιλοσάβλιεφ), Ορτέγκα (73' Σκέμπι), Μάντζιος (46' Σότελο), Μπορνταγκαράι, Γεωργιάδης (46' Πρόγιτς), Γκόμεζ, Ζήτο, Σάντσεζ (73' Γιακουμάκης

1 σχόλιο :

  1. Η ομάδα το καλοκαίρι αναλώθηκε σε δοκιμές παικτών κι όχι στη δημιουργία ομάδας.
    Απλά πράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή