Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κατέρρευσε η Νίκη στα Πηγάδια...

Ξάνθη – Νίκη Βόλου 2-0 | onsports.grΔεν τα κατάφερε η Νίκη στην Ξάνθη, εκεί που για την 8η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League, γνώρισε την ήττα από την Σκόντα με σκορ 2-0.
Η Νίκη αφού μπόρεσε να βγάλει με μηδέν παθητικό το ημίχρονο, με την έναρξη του β΄μέρους δέχθηκε γκολ και κατέρρευσε σαν "χάρτινος πύργος"!
Η "κυανόλευκη" ομάδα άφησε στα αποδυτήρια την ψυχή και το πάθος που έδειξε στο α΄ μέρος και υποτάχθηκε στην μοίρα της...

Η αιτία; Δυστυχώς δεν είναι μία!
Από την ομάδα λείπουν βασικά στοιχεία, όπως και κάποιοι ποδοσφαιριστές που να την σηκώσουν στις πλάτες τους, με την εμπειρία και σαφώς με την αγωνιστική αξία.
Η απογοήτευση στα πρόσωπα των νεαρών παικτών της Νίκης αμέσως μετά το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων ήταν κάτι παραπάνω από ολοφάνερη...
Αν και το παιχνίδι είχε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να τελειώσει, στην ουσία τελείωσε εκεί, στο 1-0 του Κλέιτον.
Απλά λίγο αργότερα ήρθε το γκολ του Σολτάνι, όντως τυχερό, αφού η μπάλα πήγε κατά... λάθος σ΄ αυτόν, για να σφραγίσει την νίκη των γηπεδούχων.
Ερωτηματικά προκάλεσε η αλλαγή στο ημίχρονο του Στέλιου Τσουκάνη από τον Αργυρίου, που ως δεξιός οπισθοφύλακας δεν έχει την θέση με αποτέλεσμα τα γκολ να έρθουν ακριβώς από εκείνη την πλευρά!
Μάλιστα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θέλησε να διορθώσει το λάθος του, περνώντας τον Μαρινάκη στο αριστερό άκρο και τον Αργυρίου στο δεξί, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει.
Το 2-0 δεν άλλαξε και η ομάδα μας, επέστρεψε στις ήττες και στον έντονο προβληματισμό για την εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Ομπόντο (84’ Φλίσκας), Βασιλακάκης (77’ Παπαστεριανός), Κλέιτον, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Λουσέρο (46’ Ράνος).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Κυζιρίδης (64’ Σκουρτάι), Τζιώρας, Τσουκάνης (46’ Αργυρίου), Μάρτινς (67’ Μέτσε), Σταμπολζίεφ, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης, Μαρινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου