Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ξεφτίλα στα... Γιάννενα!!!

Ντροπιαστική ήττα γνώρισε η ομάδα της Νίκης στα Γιάννενα, εκεί που ο τοπικός ΠΑΣ διέλυσε την ομάδα μας με 4-0!!!
Από τον Αύγουστο είχε να γευθεί την χαρά της νίκης ο ΠΑΣ μέσα στο "σπίτι" του και τα κατάφερε κόντρα στην Νίκη, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο...
Ταπεινωτικό βέβαια για την δική μας ομάδα, η οποία - κακά τα ψέματα - παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις των γηπεδούχων.
Οι οποίοι δεν έκαναν κάτι το εξαιρετικό για να συντρίψουν την Νίκη κι εκεί είναι και το ανησυχητικό!
Το ότι η ομάδα μας έχασε το παιχνίδι (πανηγυρικά) με κάτω τα χέρια...
Οι γηπεδούχοι δίχως να πιέσουν άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7΄ λεπτό με τον Μιχαήλ, που πήρε την μπάλα από αριστερά, προχώρησε προς τον άξωνα, μπήκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Λάουξ και κατέληξε στα δίχτυα... Το γκολ "γονάτισε" στην κυριολεξία την ομάδα μας, η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει για ένα ακόμα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ. 
Πάντως στο 15' ο Κοτσαρίδης μπήκε ωραία από αριστερά, έκανε την σέντρα αλλά πρόλαβε προ του Τζιώρα και έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ ο Μιχαήλ.
Στο 48' ο Μανιάς με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μιχαήλ σχεδόν από το κέντρο (!!!), έκανε ανενόχλητος το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 75' ο Ίλιτς έκανε το 3-0 για τους Γιαννιώτες με ωραίο πλασέ από κοντά και τέλος στο 86' ο Τσάβες έκανε τη  κάθετη μπαλιά με τον Τσουκαλά να πλασάρει γράφοντας το τελικό 4-0...
Διασυρμός, απλά διασυρμός!

Συνθέσεις
ΠΑΣ Γιάννενα: Βελλίδης, Μπέριος (46' Σκόνδρας), Ακόστα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς, Τσουκάλας, Ίλιτς (79' Ηλιάδης), Στρούνα (46' Χαρίσης), Τσάβε, Λίλα.
Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Καρασαλίδης, Μαχλελής, Ίβενς, Κυζιρίδης (61' Γιαννιτσάνης), Κοτσαρίδης, Μαρινάκης, Τσουκάνης (54' Σταμπολζίεφ), Λάουξ, Νικλητσιώτης (77' Σκούρτης), Τζιώρας.

Κίτρινες: Τσουκάνης

Διαιτητής: Αμπάρκιολης Απ. (Καβάλας)
Βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

1 σχόλιο :

  1. Eιναι ξεκαθαρο οτι η ομαδα δεν μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις της κατηγοριας.Την ειδαμε και με τις "μεγαλες" ομαδες παο,παοκ,οσφπ την ειδαμε και με τις μικροτερες.Καμια διαφορα.Ενα βημα μπρος δυο πισω.
    Ακομη και οι αριθμοι το φωναζουν....επιθεση 3 γκολ σε 10 ματς(συμπεριλαμβανομενου και του κυπελλου) τελικες ελαχιστες...Αμυνα 19 γκολ.Μαζικη αμυνα μεχρι να μπει το πρωτο γκολ και να ερθει η καταρρευση.
    Ξεραμε οτι θα ειναι δυσκολα και ουτε ψηλωσαμε ξαφνικα αλλα δεν περιμεναμε τοσο ασχημα.
    Και μια ερωτηση Η αποφαση απο το δικαστηριο για την περιφημη ταμειακη διευκολυνση του γιδοπουλου ηταν να βγει σε μια βδομαδα περασαν δυο μηνες και δεν βγηκε ακομη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή