Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων!

Aναβολή όλων των πρωταθλημάτων!Η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ορίσει επ' αόριστον διαιτητές σε Superleague, Football League και Γ' Εθνική, οδηγώντας έτσι επίσης σε επ' αόριστον αναβολή τους αγώνες των εν λόγω πρωταθλημάτων!
Μετά τα όσα έγιναν με τον Χριστόφορο Ζωγράφο, η ΕΠΟ αποφάσισε το προφανές… 
Έκανε δεκτή την απόφαση για επ' αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων της Superelague, Football League και Γ' Εθνικής. 

Και πως θα γίνει αυτή; Η απάντηση βρίσκεται στην Κ.Ε.Δ., η οποία δεν θα ορίσει διαιτητές στις αναμετρήσεις των εν λόγω πρωταθλημάτων τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα.

Τώρα σε ό,τι αφορά στη Γ' Εθνική του προσεχούς Σαββατοκύριακου (15-16/11) υπάρχει ερωτηματικό. 
Πάντως, γι' αυτά τα ματς έχουν οριστεί διαιτητές από την περασμένη Τετάρτη (12/11), ενώ να θυμίσουμε πως κατόπιν απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού και της Λίγκας αποφασίστηκε η αναβολή της αγωνιστικής της Football League λόγω Πολυτεχνείου.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής.
1.Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου