Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΣΚΟΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΖ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ...

Από το Ναδίρ στο Ζενίθ και το ...ανάποδο, για την αγαπημένη μας Νίκη Βόλου, η οποία αφού μας μούδιασε -  στην πρεμιέρα της άχαρης αυτής σειράς παιχνιδιών για την άνοδο - στην Ζάκυνθο, ήρθε να μας εκτινάξει στους επτά ουρανούς με την 6άρα επί του Πανηλειακού και τώρα μας προσγείωσε ανώμαλα, με την απρόσμενη ήττα στο χωριό της Τσαριτσάνης!
Αυτά μας τα έχει κάνει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα μας, κάτι που πάει να πει ότι κανείς από μας δεν έχει απογοητευθεί, αλλά και ταυτόχρονα σε κανέναν μας δεν του έκατσε και ... περίεργα.
Στ' αλήθεια η Νίκη Βόλου, η φετινή Νίκη, είναι μία περίεργη ομάδα, που δεν μπορείς να την εμπιστευθείς.
Δεν μπορεί δηλαδή μέσα σε διάστημα τριών 24ώρων να σκορπά τον Πανηλειακό με 6-1 και να χάνει με 1-0 στην Τσαριτσάνη, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

Θα αντέξουμε όμως. Πως; Μα με την βοήθεια ψυχολόγων, μα με τα αντισώματα που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια από μόνοι μας εμείς οι Νικιώτες, δεν ξέρω πως, όμως θα τα καταφέρουμε και θα δούμε την νέα αγωνιστική σεζόν τη Νίκη στην Β' Εθνική κατηγορία!
Γιατί πολύ απλά πρέπει να τα καταφέρουμε...
Ακόμα ακούω τους κατοίκους του χωριού να "κράζουν" τη Νικάρα και τον κόσο της, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το "σοκ" αυτό, όπως όμως δεν μπορώ γενικά να ξεπεράσω όλα αυτά τα απανωτά "σοκ" της τελευταίας 5ετίας!
Για τα οποία φυσικά και δεν ευθύνονται οι τωρινοί δύο παράγοντες που "τρέχουν" την ομάδα...
Σ' αυτούς όμως έχει πέσει ένα τεράστιο βάρος στους ώμους τους: Επιβάλετε να εξυγιάνουν την ΠΑΕ και πρέπει να ανεβάσουν και την ομάδα, αλλά και να της αλλάξουν επίπεδο.
Πολλά ζητάω ε;;;
Ίσως, όμως οι δυνατότητες υπάρχουν, όπως και η θέληση θέλω να πιστεύω.
Όσο για τα παιδιά που φορούν τα "κυανόλευκα", θα μπορούσα να γράψω ...βιβλίο και να τους το αφιερώσω, όμως δεν θα το κάνω γιατί απλά όλοι τους είναι περαστικοί από την ομάδα μας.
Οι μόνοι που μένουν και ζουν με και για την ομάδα, είναι οι οπαδοί της!
Και αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο στη Νίκη, αυτό γίνετε παντού, σε όλες τις ομάδες, ο κόσμος είναι αυτός που πονά και υποφέρει, που χαίρετε και λυπάται. Αληθινά όμως, όχι ψεύτικα.
Τέλος πάντων, την Κυριακή η Νίκη μας θέλει όλους στο πλευρό της και θα ήμαστε εκεί. Θα ήμαστε για να μην ...ήμαστε του χρόνου σε όλα αυτά τα χωριουδάκια που χλευάζουν χρόνια τώρα την ομάδα και τον κόσμο της.
Λίγο ακόμα πλάτη ρε παιδά, όλα θα φτιάξουν...
Χρόνια Πολλά στον Πέτρο τον Τσιτσιμπή, που τ' άκουσε για τα καλά κι αυτός στο χωριό...

1 σχόλιο :