Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τα Ψέματα ΤΕΛΟΣ.

Καλησπέρα αγαπητοί μου συνοδοιπόροι.
Για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία με τα playoff,και επειδή οι ποδοσφαιριστές μας ,έχουν άλλο πρόσωπό στα εντός ,και άλλη εικόνα στα εκτός, θα πρέπει στο προτελευταίο παιχνίδι η διοίκηση να πάρει την πρωτοβουλία μέσω της ΕΠΟ, για άδεια οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών μας στον Πύργο, λόγω του κρίσιμου της αναμέτρησης με τον τοπικό Πανηλειακό.
Γνωρίζουμε ότι οι παίκτες μας χωρίς μαζική παρουσία οπαδών ,στα εκτός είναι αγγελούδια αφήνοντας ,παράλληλα του αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους, στην κυριολεξία σκοράρουμε με το σταγονόμετρο.
Δεν είναι δυνατόν την μια να ρίχνεις 6 γκόλ στον βασικό σου ανταγωνιστή ,και να χάνεις από ομάδα χωριού, που δεν υπάρχει στο ποδοσφαιρικό χάρτη.
Κατ εμέ οι 3 κόκκινες κάρτες των παικτών του χωριού είναι ύποπτες , για τον επερχόμενο αγώνα του Πανηλειακού με τον Οικονόμο και για την έκβαση της παρούσας αναμέτρησης, το δια ταύτα είναι ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, θα πρέπει να ζητήσει από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ παρατηρητή διαιτησίας στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με την αντίστοιχη του Πύργου, πέραν της οργανωμένης μετακίνησης και διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς μας.

1 σχόλιο :

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΧΤΕΣ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ..Κ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ..ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ..Κ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ..ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΑΝ ΠΙΣΩ ΚΤΛ, ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Κ ΠΑΡΟΛΟΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΤΟΜΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ Κ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ..Ε ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ?ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΙΚΑΡΑ..

    ΥΓ: ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Κ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή