Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ 1 ΑΝΑΝΕΩΣΗ



2 μεταγραφές παικτών και μια ανανέωση ανακοίνωση η ομάδα σήμερα πριν λίγο, μέσω του επίσημου σαϊτ. Αποκτήθηκαν ο έμπειρος αμυντικός Μήτσης από την Καλλονή και ο νεαρός Χάμος από την Ελασσώνα. Όσο για την ανανέωση, ανανεώθηκε ο δανεισμός για ακόμα μια χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Λαζαρίδη, από την Ξάνθη. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:



Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Χρήστου Μήτση. Ο 32χρονος (10/7/1980) ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Ο Χρήστος Μήτσης έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Καβάλα, Αίαντα Σαλαμίνας και Καλλονή. 

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Σωτήρη Χάμου. Ο 18χρονος (15/12/93) μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ο Σωτήρης Χάμος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον 4ο Ομιλο της Δ’ Εθνικής με την Ελασσόνα.

Στη Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται δανεικός από την Ξάνθη για έναν ακόμη χρόνο ο Γιώργος Λαζαρίδης. Ο 20χρονος επιθετικός το τελευταίο εξάμηνο με τη φανέλα της Νίκης αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια της Football League 2 και πέτυχε επτά γκολ. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη για τη συνεργασία και την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου