Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Όλα στην φόρα

Καλησπέρα αδέρφια, όλες αυτές τις ημέρες άκουγα δεξιά, άκουγα αριστερά στα καφενεία στα ράδια,στα πεζοδρόμια πολλά και διάφορα , και έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα.



1) Οι γνωστοί υπηρέτες του παρελθόντος συστήματος διοίκησης της Π.Α.Ε, έκαναν για ακόμα μια φορά την εμφάνισή τους στα πέριξ της οδού Μαιάνδρου ,και άρχισαν να διαδίδουν φήμες , ότι ο ρόλος του Πάτση είναι ύποπτος, ότι τα έχει κάνει πλακάκια με τον αντίστοιχο πρόεδρο του ΑΣΚ, και άλλα πολλά << όμορφα >> με αποκορύφωμα ,ότι το πάει για συγχώνευση.
2) Κάποιοι άλλοι θέλουν αποκλειστικότητες , κάποιοι άλλοι ενοχλούν τους ποδοσφαιριστές για να βγάλουν <<Λαβράκι>>, άλλοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βρουν την άκρη ,με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος εις βάρος της Π.Α.Ε Νίκης, και κάποιοι άλλοι μάχονται ως προς την συσπείρωση του λαού της ομάδος μας, γύρω από τον Ανδρέα Πάτση και τον Πέτρο Τσιτσιμπή.

Και ερωτώ
Τι συμβαίνει <<Κύριοι>> κόπηκε το χαρτζιλίκι και αρχίσατε ,πάλι τα ίδια που κάνατε με τον Φιλίππου ?
Μήπως φοβάστε μην στην γενική συνέλευση , βγουν τα ονόματα των κολλητών σας  για τον βρώμικο ρόλο που είχαν επί σειρά ετών στα τεκταινόμενα της ΠΑΕ ΝΙΚΗ?
Μήπως κάποιοι φοβούνται ,κάποια εισαγγελική παραγγελία, για τυχόν αξιόποινες πράξεις? η μήπως την διαπόμπευση από τον αγνό φίλαθλο λαό της Νίκης Βόλου?
Η Νίκη έχει γυρίσει σελίδα, και ανήκει αποκλειστικά σε όλη την Μαγνησία,και όχι στην οδό Μαιάνδρου.
Η Νίκη έχει πλέον ιδιοκτήτη , και οφείλουμε άπαντες να είμαστε κοντά του, για το καλό του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, την στιγμή που άλλες ομάδες, δεν θα μπορούν ούτε καλά καλά φάκελο να παραδώσουν στην Ε.Ε.Α, για αδειοδότηση.

ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΓΕΡΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ .


2 σχόλια :

  1. 28 ΙΟΥΛΙΟΥ .......ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ....ΠΟΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΕΛΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΑ.....ΠΑΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή