Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΤΣΑΡΝΑ ΣΤΟΝ BLUE STAR

Ο κ. Κώστας Τσαρνάς μίλησε στον blue star fm 103 και στην εκπομπή του Νίκου Μακρίδη "Μουσικοαθλητικό μπάχαλο" και εστίασε στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο τμήμα του πόλο, καθώς οικονομική ανάσα δεν υπάρχει από πουθενά.

Αναλυτικά είπε τα εξής.......


Εδώ και δυο χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε το τμήμα του πόλο, τρεις είναι οι άνθρωποι που αγωνιζόμαστε και προσφέρουμε για την ιδέα του τμήματος αυτού. Είναι ο ''πατριάρχης'' του πόλο στο Βόλο, ο κ. Αδαμάσογλου, ο φυσικοθεραπευτής κ. Γιώργος Νικολάου και ο κ. Μπλάνας και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μέχρι στιγμής δαπανήθηκαν φέτος 18.000 ευρώ για διάφορα έξοδα της ομάδας. Μεταγραφές, προπονητής, λειτουργικά έξοδα. Και όλα αυτά χωρίς την βοήθεια του ερασιτέχνη.

Σε ερώτηση για το μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα.......

Η ομάδα στόχο έχει την άνοδο Β' Εθνική για να μπει το κερασάκι στην τούρτα για φέτος γιατί ο Θεός φέτος ήταν Νικιώτης. Να γιορτάσουμε την τέταρτη άνοδο κατηγορίας μέσα σε μια χρονιά άκρως επιτυχημένη για την οικογένεια της Νίκης Βόλου.
Μέχρι εκεί μπορούμε να προσφέρουμε εμείς, μέχρι και τη Β' Εθνική!!!!!
Βέβαια στόχος μας είναι να γίνουν και να δημιουργηθούν σωστές υποδομές μιας και οι προτάσεις των γονέων της πόλης, μας δίνουν θάρρος.
Ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου που όπως έχει αποδείξει και ακολουθεί τα τμήματα του ερασιτέχνη παντού, είτε είναι βόλεϊ ανδρών και γυναικών,  είτε είναι μπάσκετ, να γεμίσουμε το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Ο κόσμος της Νίκης είναι φανταστικός και σίγουρα τον ζηλεύουν πολλές ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα. Απέδειξε άπειρες φορές ότι αγαπάει τη Νίκη σε όποιο άθλημα και αν αγωνίζεται και για το λόγο αυτό είμαι πολύ υπερήφανος.

Για τα έσοδα του πόλο είπε......

Έσοδα δεν υπάρχουν από πουθενά. Σκαφτόμαστε να διοργανώσουμε μια γιορτή σε ένα κοσμικό κέντρο εστίασης, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί παρέα και να μπορέσουμε να πάρουμε μια οικονομική ανάσα από τα έσοδα της γιορτής που ευελπιστούμε ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης και όλου του Βόλου θα μας τιμήσει με την παρουσία του.
Δυστυχώς στον ερασιτέχνη υπάρχουν πολλά προβλήματα και εμείς ήμαστε σε τελευταία μοίρα. Ήδη υπάρχουν πολλά προβλήματα και στο τμήμα μπάσκετ που φέτος ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία.


Τέλος ο κ. Κώστας Τσαρνάς έκανε ένα κάλεσμα όχι μόνο στους φιλάθλους της Νίκης αλλά και όλης της Μαγνησίας που αγαπάν το πόλο, για τα κρίσιμα παιχνίδια που θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες. Ευχαρίστησε το ραδιόφωνο του blue star fm για την πολύ καλή και αμερόληπτη ενημέρωση που προσφέρει, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο ποδοσφαιρικό τμήμα στην άνοδο και στην επιτυχημένη παρουσία  του κ. Ανδρέα Πάτση στην ομάδα της Νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου