Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Βαγγέλη Στουρνάρα ,για πάντα στην ΝΙΚΑΡΑ




Έκανε το «θαύμα» της η Νίκη Βόλου! 

Ενώ θα υποχρεούταν να πάρει το "τρίποντο" την τελευταία αγωνιστική στον «τελικό» κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, το γκολ του Στουρνάρα στο 94΄, της έδωσε τη νίκη με σκορ 2-1 επί του Πανηλειακού στον Πύργο και διατήρησε τους Βολιώτες στην κορυφή. 



Για δύο αποτελέσματα παίζουν πλέον την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Οικονόμο στη Νέα Ιωνία, ο οποίος με τη σειρά του, επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου, όμως καλείται να κάνει διπλό για να πανηγυρίσει την άνοδο. 



Στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 16΄ με σουτ του Τσετιροκλή που τους έδωσε σημαντικές ελπίδες, ώστε να «παλέψουν» για την προνομιούχο θέση. Ωστόσο, ο Λαζαρίδης στο δεύτερο ημίχρονο και, συγκεκριμένα, στο 62΄ έκανε το 1-1 για τη Νίκη Βόλου. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τη σπουδαία «ανατροπή» που τους επιτρέπει να παίξουν για δύο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. 



Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Οικονόμος έκανε το… χρέος του εντός έδρας, επικρατώντας της Ζακύνθου με σκορ 2-0. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι Λαρισαίοι πήραν το πολύτιμο "τρίποντο", με τον Καραγιάννη να «ανοίγει» το σκορ στο 22΄ και στο 54΄ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Πλέον, οι νικητές είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της Νίκης, για να είναι αυτοί που θα "καπαρώσουν" την προνομιούχο θέση και να βρεθούν στη Football League. 



Βαθμολογία πλέι οφ(5 αγώνες): 



1. Νίκη Βόλου 12 

2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 11 

3. Πανηλειακός 5 

4. Ζάκυνθος 2 


Πηγη www.sport-fm.gr

2 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή