Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΤΕΛΟΣ

Επιτέλους... τέλος στο να μαθαίνουμε από τα πεζοδρόμια τις μεταγραφές της Νίκης Βόλου.
Επιτέλους... τέλος στην αγωνία που είχαμε κάθε καλοκαίρι τι θα μας ξημερώσει και ποιος θα πάρει την ομάδα.
Επιτέλους... τέλος στις μεταγραφές που ερχότανε με τα λεωφορεία οι παίκτες.
Επιτέλους... τέλος στις εδώ διοικήσεις-προέδρους του Βόλου, που μόνο καλό δεν κάνανε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.
Επιτέλους... τέλος στη μάσα των μανατζαρέων.
Επιτέλους... τέλος στο φέσωμα στα ταμεία της Νίκης Βόλου και στην υποβάθμιση της.
Επιτέλους... τέλος η μιζέρια ότι είμαστε ομάδα της Νέας Ιωνίας.
Επιτέλους... τέλος στις διχόνοιες μεταξύ των Νικιωτών.
Επιτέλους... τέλος η ομάδα βγήκε κατηγορία και όλοι οι Νικιώτες είναι περήφανοι.


Τέλος σε όλα αυτά λοιπόν, έβαλε ο Ανδρέας Πάτσης και έδωσε ένα όραμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου. Έδωσε έναν άλλον αέρα και τον έκανε να περπατά με ψηλά το κεφάλι σε όλη την πόλη του Βόλου. Θαυμάσαμε χθές την συνέντευξη του κ Α. Πάτση στο novasport fm. Όλοι οι Νικιώτες τη χάρηκαν (εκτός από μερικούς μίζερους). Ξυδάκι για αυτούς.
Ο Α. Πάτσης δείχνει λοιπόν τη δυναμική αυτής της ομάδας, κάτι που κάποιοι τόσα χρόνια το έκρυβαν, θέλουμε να πιστεύουμε όχι σκόπιμα αλλά λόγο "βλακείας". Η Νίκη Βόλου είναι ομάδα ολόκληρου του Βόλου και όλης της Μαγνησίας και τόσα χρόνια την μικραίνατε με όλα αυτά που κάνατε και λέγατε. Μπράβο στον Α. Πάτση που δεν φοβήθηκε και τα είπε όλα όπως έχουν, δεν δυναμίτησε το κλίμα μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης, σε αντίθεση με παλαιότερους προέδρους. Μπράβο στον Α. Πάτση προκαταβολικά για όσα θα κάνει στη Νίκη Βόλου, γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει πολλά και ότι έχει πει το έκανε πράξη και με το παραπάνω.
Λογαριασμό δε πρέπει να δώσει σε κανένα και γιαυτό όπως είπε οι μεταγραφές θα γίνουν στην Αθήνα. Ας το χωνέψουν οι γνωστοί μίζεροι που μάθανε τόσα και τόσα χρόνια να σουλατσάρουν στην οδό Μαιάνδρου, σε γνωστές καφετέριες και στο πεζοδρόμιο να μαθαίνουν τις μεταγραφές. Πρόεδρε πάρε την ομάδα από το Π. Μαγουλάς  να δεις άσπρη μέρα. Να ξεφύγουμε από τη μιζέρια. Η ομάδα μακριά από τη μιζέρια της οδού Μαιάνδρου και για να μη παρεξηγηθούμε σαφώς και δεν αναφερόμαστε στους 2 στεγασμένους συνδέσμους της οδού Μαιάνδρου (blue club-όμιλος) αλλά όλοι ξέρετε σε ποια άτομα αναφερόμαστε. Φτιάξε διοίκηση αρχ...τη από την Αθήνα και μην εμπιστεύεσαι κανέναν από εδώ. Τους είδαμε όλους αυτούς τι κάνανε τα τελευταία χρόνια. Πόσο χρέωσαν την ομάδα και υπέγραφαν για τον κάθε ανύπαρκτο παίκτη λεφτά και συμβόλαια. Φτιάξε την ομάδα όπως γουστάρεις εσύ και εμείς δίπλα σου θα σε καμαρώνουμε και να είσαι σίγουρος ότι θα πας μπροστά και θα φτάσεις τη Νικάρα μας ψηλά γιατί έχεις αποδείξει μέχρι τώρα, έστω και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, ότι έχεις οράματα μεγάλα και στόχους μακροπρόθεσμους για την ομάδα μας.
Το Πανθεσσαλικό θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές και αυτό θα οφείλετε σε εσένα πρόεδρε Α. Πάτση.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ !
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ !
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ !

5 σχόλια :

  1. σωστοι ρε μαγκες μπραβο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
    ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΛΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ (ΜΕΡΙΚΟΙ) ΘΥΜΩΣΑΝ......ΞΙΔΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ
    ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ 5-10 ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΙΚΡΑ" ΤΟΥΣ... Η ΝΙΚΑΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΑΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ!

    ΜΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πεστα ρε φιλε πεστα.τοσα χρονια σε οποια κατηγορια και αν παιζουμε ξεκιναμε για πρωταθλητισμο,στη πορεια δεν υπαρχει φραγγο ψαχνουμε να βρουμε γηπεδα και στο τελος ξανα ελπιδες για του χρονου.τελος ολα αυτα καθενας στο καβουκι του και στις τρυπες τους τωρα.στη β εθνικη ειχαμε χιλιαδες εισητιρια τηλεοπτικα απο την ετ 3 διαφιμισεις στο πανθεσσαλικο διαρκειας χοριγειες και στο τελος παλι προσφυγες.που πηγανε ολα αυτα τα λεφτα? ο γιδοπουλος λεει οτι εβαλε 1600000.με τοσα λεφτα θα επρεπε να ειμασταν στους ομιλους του τσαμπιον λινκ.οταν πεσαμε απο τη β ο χρονηε μας ελεγε οτι θα φερει παιχταραδες και δεν θα πεσουμε.αγνωστοι παιχτες ηρθανε και ζητανε μεχρι και σημερα λεφτα.για να μην πουμε τι κανανε αυτοι εδω στο βολο/ο κουφιδακης μα μαζευε και εκανε εγκαινια για τι μαγουλας που θα ενωνε τη σκεπαστη με τη μαιανδρου.και εδω οι βολιωτες ονοματα δε λεμε κανανε τις μεταγραφες και οταν ερχοτανε οι προσφυγες κανανε το παγωνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή