Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΣΤΑ... ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ήταν αναμενόμενο, αφού το ήθελαν και οι δύο πλευρές...
Ο λόγος για την ανανέωση του συμβολαίου του Παντελή Ριζογιάννη με την Νίκη Βόλου, η οποία είναι πλέον γεγονός!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Παντελής Ριζογιάννης συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο και μελλοντικό πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Πάτση και έδωσαν τα χέρια.
Τόσο ο κ. Πάτσης, όσο και ο Ριζογιάννης ήθελαν την συνέχιση της συνεργασίας τους και δεν χρειάστηκαν περισσότερο από 5' λεπτά για να επέλθει η συμφωνία!
Είναι αλήθεια πως ο Ριζογιάννης ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας μας κι έδωσε τα πάντα για να έλθει η άνοδος.
Ο έμπειρος μέσος λοιπόν απέδειξε ότι ήθελε να μείνει στην ομάδα κι έμεινε, κάτι που φυσικά ήθελε ο προπονητής μας, ο Περικλής Αμανατίδης.

Από εκεί και πέρα υπήρξαν επαφές και με άλλους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, όπως για παράδειγμα με τον Γιώργο Πουλάκο, τον Ανδρέα Μκρτσιαν και κάποια άλλα παιδιά, όμως δεν επήλθε κάποια συμφωνία.
Σύντομα όμως θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και των μεταγραφών.
Οι στόχοι θεωρούνται συγκεκριμένοι, ο Περικλής Αμανατίδης έχει κάνει τις εισηγήσεις του και ...περιμένουμε.
Πάντως από την ΠΑΕ δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και λίγα αυτά που θέλει να κάνει ο Ανδρέας Πάτσης μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αφού μην ξεχνάμε ότι ακόμα η ΠΑΕ δεν έχει αποκτήσει διοίκηση, κάτι που θα γίνει στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της, στο τέλος του μήνα που διανύουμε.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τον νέο μεγαλομέτοχο της "κυανόλευκης" ΠΑΕ τον περιμένει πολύ δουλειά, αφού πρέπει να στελεχώσει την ομάδα αλλά και την διοίκησή της!
Να τονίσουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, ενώ ακόμα περιμένουμε με ...αγωνία την απάντηση για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου!
Βλέπετε ο κ. Νάκος είναι "βαμμένος" με ..."κόκκινη νέα ιωνία" και δεν θέλει με τίποτα να παραχωρηθεί το Πανθεσσαλικό "παλάτι" στην ομάδα που δικαιούται να παίζει εκεί, στην Νίκη Βόλου φυσικά...
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις "υπόγειες" συμφωνίες του κ. Νάκου (και όχι μόνο) με τον υπόδικο πρώην ισχυρό άνδρα της "κόκκινης νέας ιωνίας"!!!
Αυτό που ξέρουμε είναι πως η Νίκη Βόλου θα παίξει στο Πανθεσσαλικό, θέλει δεν θέλει ο Θανάσης Νάκος, που κάποτε, επί εποχής Καϊμακάμη στην ομάδα μας, ήταν το... τιμώμενο πρόσωπο στο "τένις κλαμπ" της Νέας Ιωνίας, σε εκδήλωση της ΠΑΕ Νίκης Βόλου!
Εκδήλωση την οποία "φεσώθηκε" τελικά ο τότε ιδιοκτήτης του "τένις κλαμπ", αυτό για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι...
Ήταν ένα από τα...πολλά κουβαρνταλίκια του Πέτρου Καϊμακάμη και των άμεσων συνεργατών του, Βαλαχή, Κουφιδάκη και των λοιπόν "καλών παιδιών" της πρόσφατης εποχής.
Θα γράψουμε κι άλλα για τις παλιές εποχές, όποτε και αν χρειαστεί, γιατί πολύ απλά δεν πρέπει να ξεχνάμε, αν θέλουμε να δούμε τη Νίκη μας εκεί που όλοι μας θέλουμε και ονειρευόμαστε...
Αυτά για σήμερα, άντε να ρίξουμε και καμιά βουτιά στην θάλασσα.
Α, ρε Νικάρα, τρελαίνομαι σου λέω!!!!!!

1 σχόλιο :