Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΗΛΩΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
ΜΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.
ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΤΕΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΑΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ.

10 σχόλια :

  1. ειστε ανεγκεφαλοι εσεις του σαιτ κ λυπαμαι με οσα ειπατε για το ραδιο της ομαδας μας..κ παρακαλω να δημοσιευτει το σχολιο μου!!!!!!πειτε ονοματα σας κ μετα θα σας πω κ γω το δικο μου....ξεκινατε πολεμο.....εσεις κρυβεστε πισω απο τα κουμπακια κ τα τσατ οχι ο αθανασιου που ειχε τα καλαμπαλικια να πει ξεκαθαρα τη γνωμη του με ονοματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκηο φίλε! Από δω και πέρα στο γήπεδο θα φωνάζουμε συνθήματα όχι ΝΙΚΗ-ΟΛΕ, αλλά ΜΠΛΟΥΣΤΑΡ-ΟΛΕ! (Αλήθεια, ο φίλος σου ο μπολσεβίκος πού χάθηκε????)

      ΜΑΚΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΩ ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αθανασαιου εκανε την κριτικη του στον αερα με ονομα κ επιθετο!!!εσεις ποιοι ειστε που πατε να τα ισοπεδωσετε ολα????ονοματα εχεται???ο αθανασιου ειπε κ μαγκια του αυτο κ αυτο επωνυμα!!!εσεισ που κατηγορειται κ κριτικαρετε ποιοι ειστε τελικα?????σιγα μην απαντησετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΚΑΚΟ για σένα και τους 4-5 "φίλους" σου είναι (χωρίς εγώ να έχω σχέση με το μπλόγκ) οτι μείνατε πλέον ελάχιστοι κι εμείς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ! ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ?????

      ΜΑΚΟΣ

      Διαγραφή
  4. Εμείς ποτέ δεν είχαμε εκπομπή και ούτε θέλαμε, εμείς θέλαμε και θέλουμε σοβαρή ενημέρωση από τον Νικιώτικο σταθμό,εμείς δεν χαϊδεύουμε κανενός τα αφτιά, το παρόν blog δημιουργήθηκε για να καλύψει τα κενά του σταθμού, ούτε κανένα οικονομικό όφελος προσδοκούμε ,ούτε τίποτα, παρά μόνο την αντικειμενική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του συλλόγου.
    Ο κύριος Αθανασίου έκανε το ατόπημα , να αναφέρει το όνομα του Μπούκλα, χωρίς να γνωρίζει, αν ο κύριος Μπούκλας αρθρογραφεί εδώ,, λυπάμαι για την κατάντια μερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κρασιά μερικοί εδώ μέσα, κάποιος έγραψε κάτι και αμέσως να τον φάτε, και γαμώ την αλληλεγγύη έχουμε, είμαι υπέρ της κριτικής αρκεί να μην αγγίζει προσωπικά δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε ρε που θικτηκατε στον σταθμο..μια καλοπροαίρετη κριτική έγινε και τέλος..
    ΟΛΟΙ ΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ..
    εδω στον σταθμο κλείσανε το τσατ για να μην ακουνε κριτική...δυστυχώς κύριοι του σταθμού θα δέχεστε κρτιτική..
    κάνατε ένα σταθμό για την ΝΙΚΑΡΑ και καλως ή κακως βγάζετε λεφτά απ αυτο..δεν καταλαβαίθνω γιατι εμεις οι απλοι οπαδοί να μην κανουμε κριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑZΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΙΝΟYMΕ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΩΓΩMΑΣΤΑΙ.ΔΕ MΑΣ ΝΟΙΑZΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΗMΗ Η ΑΝΩΝΥMΗ ΑΡΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή