Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

«Έφυγε» ο Παπουτσάκης!

Ακόμη «φτωχότερο» το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Απόστολος Παπουτσάκης «έφυγε» από τη ζωή νωρίς το πρωί προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία μόλις 60 ετών. 
Ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη και πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας είχε υποστεί προ δύο εβδομάδων ισχαιμικό επεισόδιο και χθες υπέστη ανακοπή και εισήχθη στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Την Τρίτη επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά στο «Ερρίκος Ντινάν», αλλά δυστυχώς «έσβησε» λόγω επιπλοκών στην υγεία του. Η κηδεία του πιθανότατα θα γίνει την Τρίτη. 


Ο εκλιπών ήταν από τους ανθρώπους που διακρίνονταν για το ήθος τους στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και η προσφορά του στον Εργοτέλη ήταν πολύ σημαντική. Δυστυχώς έφυγε νωρίς, αφήνοντας στη μέση το έργο του και απογοητευμένος από τον υποβιβασμό της αγαπημένης του ομάδας στη χρονιά που ο ίδιος ήταν πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής.
Πηγή  www.sport-fm.gr
Εμείς ως Νικιώτες αναγνωρίζουμε το ήθος και την ανιδιοτελή αγάπη του εκλιπόντος ως προς το ποδόσφαιρο και τον Εργοτέλη ,καλό κουράγιο στους οικείους του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου