Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Περι Αμυντικής στάσης

Καλημέρα κατά καιρούς είμαστε δέκτες παραπόνων γιατί δεν ασχολούμαστε ,με τα αναγραφόμενα από άλλα μπλογκ του συμπολίτη και των σχολιαστών του.
Οι απαντήσεις είναι πολλές και απλές.

1) Δεν υπάρχει περίπτωση  να ασχοληθούμε με ομάδα, που δεν ξέρει σε ποιο πρωτάθλημα θα κατέβει.
2) Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με ομάδα, που έχει υποστεί ένα σωρό μεταλλάξεις.
3) Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με ομάδα ,για την οποία η UEFA πήρε την απόφαση να την πετάξει έξω από την Ευρώπη, οι λόγοι είναι πασίγνωστοι.
4) Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε και με τους <<οπαδούς-παντογνώστες>> των εν λόγω μπλόγκς, διότι πολλή απλά βρίσκονται υπό καθεστώς σύγχυσης, 12 μήνες και πλέων αγωνιστικής απραξίας δημιουργεί τέτοιου είδους παθήσεις, και από την στιγμή που η αντίστοιχη ομάδα του νομού, κάνει βήματα προόδου ,η κατάσταση γίνεται ακόμα ποιο δραματική.
5) Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουμε να σχολιάσουμε το τι γράφει ο κάθε πικραμένος ,που πριν μερικά χρόνια δεν ήξερε τι ομάδα να υποστηρίξει (ΑΣΚ η Εθνικό??) Β η Γ εθνική κατηγορία??? και που η τελική του επιλογή ήταν εισαγόμενη.
6)Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε σοβαρά με τους χαραμοφάηδες δημοσιογράφους της πόλης μας, διότι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κοροϊδεύουν τους  ομοϊδεάτες τους, θα ασχοληθούμε σοβαρά με την περίπτωσή τους από αρχές της νέας σεζόν, όταν θα τους παρακολουθούν μόνο οι κτηνοτρόφοι.


Υ.Γ)  Η συμβουλή μας είναι να μην τους παρακολουθείτε καν, εμείς έχουμε ομάδα, σοβαρή διοίκηση και κυρίως προοπτική ,δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με άλλους,και να χαλάμε τις καρδιές μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου