Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Η ΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ... ΝΙΚΗ

Στον Πύργο αύριο Τετάρτη η Νίκη Βόλου παίζει άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι, αυτή την φορά κόντρα στον τοπικό Πανηλειακό, ο οποίος δεν θα χαριστή στην ομάδα μας, να είστε βέβαιοι γι΄αυτό.
Κανένας δεν έχει χαρίσει το παραμικρό στη Νίκη Βόλου, που ξέρει να παλεύει μέσα στα γήπεδα...
Η Νίκη Βόλου και ο κόσμος της, δεν έχουν ανάγκη κανέναν, πόσο μάλλον τον Πανηλειακό της 6άρας του πρόσφατου παιχνιδιού στη Νέα Ιωνία!
Η Νίκη Βόλου θέλει τους τρεις πόντους και μπορεί να τους πάρει, αυτό είναι σίγουρο, αρκεί να μην επαναλάβει το κακό ξεκίνημα στην σειρά αυτή των αγώνων που δίνει για την άνοδο.
Γιατί αν στην έδρα της τα καταφέρνει και γυρίζει τα ματσάκια, μακριά απ' αυτή δεν μπορεί.
Λογικό είναι, αφού πρόκειται για παιχνίδια δίχως επιστροφή, τα οποία από μόνα τους σε πνίγουν από το άγχος...

Τα δοκάρια του γηπέδου της Τσαριτσάνης δεν τα "έσπασαν" τυχαία οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη, οι οποίοι δεν είχαν το "καθαρό" μυαλό για να σκοράρουν και πως να το είχαν, από την στιγμή που έπαιζαν από το 3' λεπτό της αναμέτρησης με την πλάτη στον τοίχο!
Γι' αυτό λοιπόν στον Πύργο, αν η Νίκη Βόλου δεν την "πατήσει" πάλι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όσο θα κυλά ο χρόνος, θα γίνεται εκείνη το φαβορί της αναμέτρησης και το άγχος θα πνίγει τους γηπεδούχους, που γνωρίζουν καλά ότι το τρένο της ανόδου το έχουν χάσει μια για πάντα, τουλάχιστον για φέτος.
Σε αντίθεση με τη Νίκη Βόλου η οποία δεν καίγεται  για το ματς αυτό, αφού ό,τι και να γίνει θα πρέπει να νικήσει την Τσαριτσάνη στην "κλούβα"...
Εκτός κι αν η Ζάκυνθος από το πουθενά, τελειώσει την υπόθεση "άνοδος" με μία τυχόν νίκη της στην Τσαριτσάνη.
Αν φύγει και η Νίκη νικήτρια από τον Πύργο, τότε η τελευταία αγωνιστική αυτής της σειράς αγώνων θα είναι καθαρά για τυπικούς λόγους.
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα όσον αφορά την άνοδο της Νίκης Βόλου στην Β' Εθνική, με την ομάδα μας να κρατά την υπόθεση της ανόδου στα χέρια της ή στα πόδια των παικτών της και αυτό είναι πάρα πολύ καλό για όλους εμάς...
Όσο για τα ...παρατράγουδα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες και που φυσικά δεν μπορούν να επηρεάσουν στο παραμικρό την ομάδα μας, σας έχω τονίσει κάτι από την αρχή: Υπομονή μέχρι την άνοδο, ας βάλουμε για λίγο ακόμα πλάτη. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, δεν υπάχουν "καλοί" και "κακοί". Υπάρχουν απλά Νικιώτες και... "Νικιώτες".
Αυτά και καλό ταξίδι για όλους όσους καταπιούν 830 περίπου χιλιόμετρα (με επιστροφή έτσι;;;) για να βρεθούν στο πλευρό της!!!


1 σχόλιο :