Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ "Η ΝΙΚΗ"

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης, ο Σύλλογος που διαφημίζει στις ανώτερες κατηγορίες το βολιώτικο μπάσκετ, ο Σύλλογος που αναδεικνύει πρωταθλητές σε όλες τις ηλικίες, ο Σύλλογος που επιτελεί αθλητικό και κοινωνικό έργο εδώ και δεκαετίες στην πόλη μας, ο Σύλλογος που, τα τελευταία χρόνια, κάθε καλοκαίρι γιορτάζει ανόδους σε ανώτερες κατηγορίες, ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ», θέλει να γνωστοποιήσει στους φίλους του , αλλά και στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό τα κάτωθι :

Κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δύο καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, αγωνιζόμενοι τις τελευταίες περιόδους στην θριαμβεύτρια ομάδα της Νίκης Βόλου, μετεγγράφηκαν στον ΑΟ Μεταμόρφωση προκειμένου να αγωνιστούν σε κατώτερη κατηγορία, με μόνο δέλεαρ την εξασφάλιση εργασίας από παράγοντα της Μεταμόρφωσης στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ.
Οι Σύλλογοι και οι αθλητές είναι κι αυτοί μέρος της κοινωνίας. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι οι καιροί είναι χαλεποί και η οικονομική ασφάλεια είναι ζητούμενο για όλους, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση παραβιάζεται ολοφάνερα ένας άγραφος κώδικας ηθικής και δεοντολογίας. Δεν θεωρούμε πρέπον, εν έτι 2012, να καταγράφονται στα αθλητικά δρώμενα μεταγραφές – προσλήψεις.
Η Νίκη Βόλου θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα μπασκετικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου, χωρίς να αποτελεί Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας, χωρίς να εμπορεύεται την ελπίδα και τις αγωνίες των νέων. Τέλος, αναρωτιόμαστε αν η Εταιρία της ΑΓΕΤ επιφυλάσσει ανάλογη μεταχείριση σε αθλητές και του δικού μας ή άλλου Συλλόγου της πόλης μας, διότι ευνοώντας αποκλειστικά τους εργαζόμενους στην ΑΟ Μεταμόρφωση δημιουργεί συνθήκες άνισης μεταχείρισης.
Καλούμε τους φίλους του Συλλόγου και του αθλήματος να σταθούν και φέτος στο πλευρό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, καθώς και με την διαφημιστική προβολή τους στην στολή της ομάδος, αλλά και στο Κλειστό Γυμναστήριο, όπου θα αγωνίζεται φέτος η ομάδα μας σε αγώνες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.        

1 σχόλιο :

  1. Θα ηθελα να ηξερα τι κανουν οι εργαζομενοι στην ΑΓΕΤ που δουλευουν πραγματικα σκληρα και κατω απο αντιξοες συνθηκες , οταν βλεπουν να προσλαμβανουν αθλητες για οδηγους και για "ελεγκτες κυκλοφοριας" και οτι αλλο light ποστο στο εργοστασιο!! Δεν αντιδρουν καθολου , τοσο ΖΩΑ ειναι πια , να παιζουν με την νοημοσυνη τους???Πρεπει δηλαδη να οργανωσει ο ΠΑΜΕ καμια απεργια για να ξεσηκωθουν?? Αλλιως τιποτα ??Τον Υπνο του δικαιου??? Ειστε αξιοι της μοιρας σας τοτε!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή