Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ... ΝΑΚΟΥ

Να τον χαιρόμαστε παιδιά! Να τον χαιρόμαστε και να τον καμαρώνουμε στην Βουλή των Ελλήνων, τον άνθρωπο που ομολόγησε σε ραδιο(φονική) του συνέντευξη, την παρανομία που προσπαθεί η πολιτεία να διαπράξει, έτσι ώστε να επαναφέρουν στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο τα "φαντάσματα " του αμαρτωλού παρελθόντος!
Ο λόγος για τον "Ολυμπιακάρα" Θανάση Νάκο, που στάζει ...μέλι για τον ΑΣΚΌ του Αχιλλέα!!!
Τον άνθρωπο που συνεχώς βάζει εμπόδια στην επιστροφή της 'ΠΡΙΓΓΉΠΙΣΑΣ" ΝΙΚΗΣ  στο Πανθεσσαλικό "παλάτι"...
Τον άνθρωπο που συνεχώς μας αγνοεί, τον άνθρωπο που κάποτε ζητούσε απεγνωσμένα την ψήφο μας (εκδήλωση στο "τένις κλαμπ"), τον άνθρωπο που μας τον πλάσαραν για Νικιώτη οι κκ Καϊμακάμης, Κουφιδάκης, Βαλαχής!!!

Ορίστε φίλοι της Νίκης ποιον μας πλάσαραν, ποιον μας πατρονάριζαν για ..."μεγαλονικιώτη"!!!
Να γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...
Κι έχουν το θράσος να ομιλούν...
Αλλά και ο Θανάσης Νάκος, ε; Άλλο πράγμα κι αυτός! "Ε, ας προσφύγουν οι ομάδες στα δικαστήρια, τι έγινε; Σε δύο χρόνια που θα εκδικαστούν οι υποθέσεις..." ψυχή βαθιά!!!
Αυτός είναι λοιπόν ο "πολύς" Θανάσης Νάκος. Κάτι τέτοιοι μας κατάντησαν στο χάλι αυτό.
Και περιμένουμε απ' αυτόν και τους "συντρόφους" του να μας σώσουν.
Τι να σώσουν αυτοί ρε;;;;
Και από κοντά πατρονάρισε και ο ανύπαρκτος "τσάτσος" Μουτσινάς!!!
Βγήκε και ο "μαϊντανός" της ΔΗΜΑΡ να εκδηλώσει τα Ολυμπιακά του αισθήματα και να πει ότι θέλει κι αυτός την ομάδα του στην Β' Εθνική!
Που ήταν όλοι αυτοί όταν η Νίκη "στηνόταν" από τον Αχιλλέα τους;;;;
Που είναι όλοι αυτοί στα προβλήματα της Νίκης;
Ούτε στο γήπεδο δεν σας θέλουμε άχρηστοι γλείφτες του πολιτικού κατεστημένου, που λεηλατήσατε και ρημάξατε την χώρα μας, τις ζωές μας, τα όνειρά μας. Δρόμο, μακριά, πολύ μακριά από μας σκουλήκια!!!

3 σχόλια :

  1. Ο θανασάκης, την "ειδε άντρας",με το γαλάζιο χάπι στο πορτοφόλι.
    Οι αυθαιρεσίες του και τα καμώματά του πρώτο θέμα της Ζούγκλας.
    Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και η δυσωσμία της εξουσίας χαραγμένα στο "προσωπό του".
    Αχ, κακομοίρη Έλληνα, αυτό που αξίζεις, αυτό έχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΙΠΟΝ..ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΝ! ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:

    1)ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "Ε, ας προσφύγουν οι ομάδες στα δικαστήρια, τι έγινε; Σε δύο χρόνια που θα εκδικαστούν οι υποθέσεις...". ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ..Κ ΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΤΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ? ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ? ΘΑ ΚΡΥΦΕΤΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑ ΣΟΥ? Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..

    2)ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ..

    3) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΣΤΗΝΑΝ Κ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΤΟΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ...

    4)ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗ ΜΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΙ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ..

    5) Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΣ/ΚΟΥ ΑΠ ΑΥΤΗΝ..

    6)ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ Κ ΤΟΥΣ 2 ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟ..ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΚΤΟ..ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΛΙ ΔΕΚΤΟ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Κ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΣ..

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ ΕΣΥ Κ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ Η΄ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Κ ΑΝΑΛΟΙΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ..

    refugee


    ΥΓ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΔΕΡΦΕ. ΑΠΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΑΪΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή