Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Την πρώτη ευκαιρία συμμετοχής σε Πανελλήνιους αγώνες είχαν οι αθλητές της Νίκης Βόλου που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων (1997-1998) που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο 21-22/06.
Η αποστολή αναχώρησε με συνοδό και προπονητή τον Αποστόλη Βλαχάβα και τους αθλητές Τσαπουρνιώτη Αναστάσιο- Αλεξανδρίδη Νικόλαο και Μαρκόπουλο Αντώνη.
Την 10η θέση κατέλαβε στα 80 μέτρα ο Αντώνης Μαρκόπουλος με χρόνο 9,67 που είναι και ατομική επίδοση και αφήνει ελπίδες να διεκδικήσει ένα μετάλλιο την επόμενη χρονιά στο ίδιο πρωτάθλημα.
Ο αθλητής Τσαπουρνιώτης Αναστάσιος αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος και με τα δύο πρώτα άλματα άκυρα και το τρίτο στα 5.05μ., δεν κατάφερε να βελτιώσει την ατομική του επίδοση και να προκριθεί στο τελικό του αγωνίσματος .
Ο Αλεξανδρίδης Νίκος έτρεξε στα 600 μέτρα και με επίδοση 1.43 δεν προκρίθηκε επίσης στον τελικό. Ο αθλητής παρά τις δυσκολίες της φετινής προπονητικής προετοιμασίας πάλεψε όσο μπορούσε .
Οι αθλητές της Νίκης Βόλου είναι οι πρώτοι καρποί μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια . Με 120 παιδιά στην ακαδημία Στίβου η Νίκη δίνει το στίγμα της μελλοντικής ανοδικής πορείας..
Λιτά, μεθοδικά και με αρκετή υπομονή μακριά από βαρύγδουπες λέξεις θα δώσουμε την θέση που αρμόζει σε ένα ιστορικό σωματείο σαν την Νίκη Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου