Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ-ΦΗΜΕΣ-ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ποτέ δεν μας άρεσε το πεζοδρόμιο, θέλουμε να πιστεύουμε το ίδιο και για όλους τους Νικιώτες. Επειδή πολλά μηνύματα έχουμε δεχτεί γιατί δεν κάνουμε ρεπορτάζ για τις νέες μεταγραφές και αν γνωρίζουμε κάτι. Θέλουμε να σας πούμε από αυτό εδώ το βήμα, ότι μόλις είναι κάτι ανακοινώσιμο και επίσημο από την πλευρά της ΠΑΕ τότε θα αναφερθούμε. Σε φήμες, πεζοδρόμια και κουτσομπολιά δεν πρόκειται να ασχοληθούμε και δεν αξίζει στην ομάδα μας. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε επαγγελματική ομάδα και πρέπει και εμείς σαν μέσο πληροφόρησης των φιλάθλων-οπαδών της Νίκης Βόλου να λειτουργούμε επαγγελματικά σαν την ομάδα μας. Πιστεύουμε το ίδιο να θέλει και ο κόσμος όλος της Νίκης.
Υπομονή αδέρφια και ας αφήσουμε επιτέλους αυτή τη διοίκηση και το μεγαλομέτοχο να κάνουν το έργο τους που απέδειξαν έστω και αυτό το λίγο καιρό που είναι στο τιμόνι της ομάδας μας ότι μπορούν και έχουν στόχους μεγάλους για την ομαδάρα μας. Ας κοιτάξουμε εμείς από την πλευρά μας να γίνουμε πιο δυνατοί για την ομάδα μας και να συσπειρωθούμε γύρω από αυτή.
ΝΙΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου