Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων Νίκης Βόλου συνεδρίασαν και ομόφωνα κατέληξαν στα παρακάτω τα οποία και κοινοποιούν:
Εδώ και δέκα ημέρες το είχαμε προαναγγείλει από το site μας www.nikivoloumembers.org. Η 5η Ιουλίου 2012 αποτελεί πλέον, την ημέρα  ορόσημο για την ομάδα μας, το λαό της και την ιστορία της. Είναι η μέρα που επιτέλους άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς ενώ ταυτόχρονα  βρισκόμαστε με το ένα πόδι στην Football League.
Η μισή δουλειά έχει γίνει. Η άλλη μισή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την παρουσία όλων μας. Γεμίζουμε την ιστορική μας έδρα και στηρίζουμε την ομάδα με το δικό μας ξεχωριστό και ανεπανάληπτο τρόπο. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας να συμπαρασταθεί στην ΝΙΚΑΡΑ μας και να νιώσει συμμέτοχος στη  μοναδική αυτή γιορτή.
Εμείς πιστοί στις αρχές της Συνέπειας της Συνέχειας και της Αλληλεγγύης για ακόμη μία φορά θα διαθέσουμε 15 συν 5 εισιτήρια σε ανέργους συμπολίτες μας από τη βάση δεδομένων που δημιουργήσαμε. Στη μνήμη των συντρόφων Garry, Ανδρέα, Μιλανέζου, Άρη και τόσων άλλων που την Κυριακή είμαστε σίγουροι πως θα είναι και αυτοί δίπλα μας.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

1 σχόλιο :