Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Το Γαλάζιο Ραδιόφωνο της πόλης μας.

Καλησπέρα Αδέρφια, δεν θα ασχοληθώ καθόλου με την χθεσινή αγωνιστική, ούτως η άλλος υπάρχει η συντακτική ομάδα της διαδικτυακής μας εφημερίδας ,να παρουσιάσει τα νέα της ομάδος μας.  
Θα ασχοληθώ με αθλητικό ραδιόφωνο της Νίκης.
Όλοι εξ αρχής αγκαλιάσαμε αυτήν την προσπάθεια μερικών ανθρώπων ,ώστε να μπορέσει αυτός ο σύλλογος να ξανά συσπειρώσει τον κόσμο, έναν κόσμο που τα γνωστά λαμόγια που πέρασαν από το τιμόνι του συλλόγου κατάφεραν να τον διώξουν.


Παρ όλες τις δυσκολίες και τον πόλεμο, απο διάφορα παράκεντρα τοπικής  εξουσίας ,ο σταθμός άντεξε ,και έβγαζε ένα αξιοπρεπές σταθερό πρόγραμμα, όμως η διοικητική αστάθεια, οι προσωπικές προτιμήσεις ,σε πρόσωπα τα οποία μόνο κακό έχουν κάνει στην Νίκη, χάλασε την μαγιά της αντικειμενικότητας και της ανιδιοτέλειας ,που τα ίδια τα στελέχη του σταθμού την είχαν κάνει σημαία , από αρχές λειτουργίας του ανωτέρω μέσου.
Το αποτέλεσμα ητο να αποχωρήσουν αξιόλογα πρόσωπα που παρουσίαζαν εκπομπές ,έχοντας παράλληλα στις ώρες αιχμής μεγάλο ακροατήριο ,να υπάρχει άστοχη ανακατανομή ωρών παρουσίασης εκπομπών όπως και των προσώπων που τις απαρτίζουν.

Θα μπορούσα να δεχθώ την δικαιολογία που είχαν προβάλλει αρχικά,ότι δεν είναι επαγγελματίες, αλλά μετά το χθεσινό ,η ανωτέρω δικαιολογία δεν μπορεί να ευσταθεί, διότι δεν είναι δυνατόν μετά από νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδος, να κλείνει ο σταθμός και να μην μπορεί ο κόσμος να βγει να πει την άποψή του ,για το αποτέλεσμα, η για ότι αφορά την συνέχεια της διοργάνωσης.
Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι εχθές ήταν ο τελικός του Euro,υπήρχαν τουλάχιστον 45 λεπτά διαθέσιμα προς το κοινό, αλλά κάποιοι προτίμησαν να πάνε σπίτι τους, άλλοι για μπυρίτσες και σουβλάκια με γνωστούς και μη εξαιρετέους <<Νικιώτες>>.
Κάναμε όλοι μποϋκοτάζ σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης μας διότι υποτίθεται με το Γαλάζιο ραδιόφωνο δεν θα είχαμε κανέναν κερατά ανάγκη.


Ξεκίνησε ως Ευχή,, αλλά πάει να γίνει κατάρα,, το νου σας λοιπόν

35 σχόλια :

  1. εισαι μεγαλο λαθος εσυ που εψραψες αυτο φιλε...το μπλου σταρ δεν πρεπει να το κατηγορεις γιατι μονο καλο εχει κανει στη Νικη κ στον κοσμο....καταφερε να συσποιρωσει τον κοσμο,καταφερε να λεει την αποψη του στον αερα ο κοσμος χωρις να κοβει κανενος την αποψη,στηριξε ακομα κ τον δαλουκα οταν επρεπε,κ το κυριοτερο δεν εχει κερδος απο κανεναν παρα μονο απο τους επιχειρηματιες που βαζουνε διαφημησεις!!!!!τωρα αν στο παρελθον γινανε πραγματα ''αλλα'' κατω απο τραπεζια δεν το γνωριζω.οσο για εχτες ισως να ητανε ο τελικος κ φυγανε τα παιδια!!!!Οφειλουμε ολοι παντως αυτη τη στιγμη να στηριξουμε ολοι το μπολου σταρ επειδη δεχεται πολεμο απο αλλους ανταγωνιστες που ξαφνικα κανουνε αναμεταδοσεις για να κανουνε τις αρπαχτες τους εκμεταλευομενοι το ονομα της Νικης....που ητανε ολα αυτα τα ραδιοφωνα της πολης ολο το χρονο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος εκ των ιδιοκτητών είπε ότι είναι μαγαζάκι του, ευχαριστώ αλλα με τέτοιον ιδιοκτήτη δεν θα πάρω.
    Αlohas-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ???ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ???Η ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Κ ΦΥΓΑΝΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????

      Διαγραφή
    2. Μόνο για ίντριγκες είναι ο σταθμός, και για κάποιους μόνιμους guest star.
      Μετρήστε την ακροαματικότητα που έχει ο σταθμός τα πρωινά,και θα καταλάβετε , το τι λάθη έχει κάνει.

      Alohas-3-

      Διαγραφή
    3. kai ti na poume re sy file. oti xtes pername sto stathmo na bgoume na milhsoume gia thn omada mas kai den briskame kanena? einai sosto ayto? kerdise h omada mas kai anti na xairomaste klinoume to radio? na mh to moirastoume me ton kosmo olo? ti mas noiazei to euro?

      Διαγραφή
  3. Δε νομίζω το άρθρο να γράφει πουθενά για ιδιοκτήτες κλπ. κακός πήγε η κουβέντα εκεί
    βασικά το θέμα ήταν γιατί τόση αδιαφορία για το κοινό και τον κόσμο που περιμένει να ακούσει στο ράδιο και να πάρει τηλέφωνο να ενημερωθεί για την ομάδα. Η ομάδα πάει για Β εθνική και εμείς σιωπάμε; Οι άλλοι δεν έχουν ομάδα και σε όλες τις εκπομπές τους λένε για τον Ολυμπιακό κάθε ώρα και στιγμή. Εμείς πάμε για Β εθνική και είμαστε εξαφανισμένοι από παντού. Ούτε εκπομπές ο Γ. Μαστρογιάννης ούτε τίποτα.Πρόγραμμα άλλα ντάλον κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όσο για αυτούς που ήταν στο ράδιο κλπ που λες ότι πάνε να δημιουργήσουνε εντυπώσεις είσαι πολύ λίγος για να το λές αυτό. Εκτός αν πετάς άδεια για να πιάσεις γεμάτα.

      Διαγραφή
    2. μπορειτε να σταματησετε και να ασχοληστε με τα θεματα του σταθμου???δεν νομιζω να μας ενδιαφερουν.εμεις θελουμε να ακουμε αυτο το ραδιοφωνο που εγινε απο μεγαλη προσπαθεια και τιποτα αλλο.ενημερωση,να στιριζει την ομαδα μας και τιποτα αλλο!τι σας ενδιαφερουν τα λεφτα ,οι διοικησεις του σταθμου,το προγραμμα του κτλ.σταματηστε ΕΣΕΙΣ τον πολεμο που κανετε....ο σταθμος πιστευω πως δεν θα μας αφησει ετσι οπως λετε!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΘΜΟ!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ; ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΞΥΔΙ. ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΝΑΙ ΘΑ ΚΡΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ

      Διαγραφή
  4. πιστευω πως αυτο που εγραψες φιλε pezodromiakias ειναι λαθος.ο σταθμος φαινεται πλεον πως δεν εχει καμια απολυτως σχεση με ατομα της διοικησης του παρελθοντος!ετσι και αλλιως ολοι ακουμε καθημερινα bluestar και δεν βλεπουμε κατι τετοιο..το προγραμμα για μενα ειναι αρκετα καλο αλλα λογω δουλειας καταφερνω και ακουω μονο τον κ.μαστρογιαννη και καποιες απο τις απογευματινες εκπομπες.ειμαι φαν του σταθμου και προσπαθω να ακουω καθημερινα.λατρευω αυτη την κινηση των παιδιων.εστω και αν ειναι λαθος σε καποια θεματα.καποτε δεν ακουγα τιποτα για την ΝΙΚΗ και πλεον ακουω πολλα και οι προσπαθειες τους για μενα μετραν!απο το προγραμμα παντως εφυγε μια αγαπημενη μου εκπομπη του κ.πετραλοιφη..ελπιζω να την ξανα βαλουν..αυτα!BLUESTAR ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηρεμία παιδιά, ο σταθμός χρειάζεται, απλά θα "αναγκαστούν" πλέον οι "μαγαζάτορες" να ακολουθήσουν τη γραμμή του κόσμου και να μην κάνουν ποτέ ύπουλο πόλεμο στον νέο μεγαλομέτοχο, γιατί αλλιώς -χωρίς ακροαματικότητα- το μαγαζάκι τους ΠΑΠΑΛΑ! Δεν θα παίρνουν διαφήμιση ούτε απο πεθαμενατζήδες!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτα να ζητησετε συγνωμη απο το κοσμο της Νικης για το κακο που της
    κανατε πριν το Πατση εποχη και μετα να σχολιαζετε αυτους που κρατησαν την ομαδα στα δυσκολα. σκουληκια του προσωπικου σας συμφεροντος και της αρπαχτης. ο κοσμος της νικης εχει γνωση και σας ξερει και σας εχει καταλαβει γι αυτο σας εχει βαλει στο περιθωριο και στην αφανεια.
    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ; ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ Κ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!!!Ο ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!!ΑΚΟΜΑ Κ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ....ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ.ΟΛΕς ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ Ο BLUE STAR ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ;
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
    4. Είναι η άποψη ενός σεβαστού αριθμού οπαδών της ομάδος, και αυτήν οφείλω να την σεβαστώ, διότι η παρούσα άποψη με καλύπτει απόλυτα , εδώ δεν είμαστε μόνο για χαρές και πανηγύρια, αλλά στο να καυτηριάζουμε και ότι κατά την άποψή μας δεν λειτουργεί ως όφειλε να λειτουργεί.
      Σειρά θα πάρουν και άλλοι,μην ανησυχείς για αυτό, το μαχαίρι της εξυγίανσης θα φθάσει στο κόκκαλο.

      Διαγραφή
  7. τα σκουληκια παλι χτες μπηκαν ΤΖΑΜΠΑ μεσα στο γηπεδο παρακαλουσαν τα σεκιουρητη να μπουνε αλλα απο του χρονου θα πεσουν κλωτσιες .......το ακους σουβλατζη;;;; και εσυ και τα φιλαρακια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ta skoulikia pia einai??den se katalavenoume...

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Β ΕΘΝΙΚΗ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΠΑΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΑΓΑΖΙ (ΘΕΜΙΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ) ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΜΠΛΟΥ ΑΡΒΥΛΑ ΡΑΔΙΟ" ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!

      Διαγραφή
  8. ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΙΛΕ..Η ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ,ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ. ΟΤΙ ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΘΕΣ, ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΙΣΤΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΑΝΤΩς ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ..

      Διαγραφή
    3. Όσους χαλάει το blog ας μην το παρακολουθούν, στην τελική και οι κρίνοντες κρίνονται.

      Διαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΚΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,, ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΝΗΣΙΜΟ ,ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poios ekprosopei aytin selida?as vgei me onoma...

      Διαγραφή
    2. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
  10. oreo blog exete!na to xereste !!xeroume poli kala poioi to ekprosopoun kai episis xeroume ti tha ginei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας είσαι και γράφεις για άλλους 4! Ξαναέλα να μπείς τζαμπατζής στο γήπαδο και τα λέμε! ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!

      Διαγραφή
  11. Εσένα σε νοιάζει ποιος εκπροσωπεί την σελίδα, η σε νοιάζει να ενημερώνεσαι για τα πάντα?
    Αlohas-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια χαρά τα λένε για τον σταθμό, εχθές πέρασα από τον σύνδεσμο ,και είδα μερικούς να αγανακτούν ,δεν τους έδωσα άδικο.

    giannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι γεγονός πως ο σταθμός μας έχει πολλά «κακά» ,που λογικά ενοχλούν τους ακροατές μας. Είναι επίσης γεγονός πως πρέπει να αναθεωρηθούν και να ανασυγκροτηθούν εκπομπές και γενικά να προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε περισσότερο με επαγγελματισμό.
    Όμως είναι άκαιρο να ισοπεδώνουμε μια προσπάθεια που ξεκίνησε απ’ την ανάγκη η ΝΙΚΗ ΜΑΣ να έχει φωνή.
    Πράγματι, ήταν άσχημο να μην έχουμε εκπομπή μετά από τον αγώνα της Κυριακής. Δικαιολογημένα τα παράπονα και η κριτική και δικαίως γίνονται και επιβάλλεται να γίνεται. Μη φθάνουμε όμως στα άκρα…
    Προσωπική μου άποψη είναι πως χαλαρώσαμε και νομίζω πως θα πρέπει να εντοπίσουμε εκεί το πρόβλημα. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε αδελφό μας που έχει την δυνατότητα να κάνει εκπομπές και να αφήσουμε στην άκρη, τα … «παλιά ξινά σταφύλια». Το ραδιόφωνο είναι ένα όπλο για τον λαό μας και ας μου επιτραπεί η έκφραση ήταν αυτό που κράτησε ζωντανή την φλόγα, στις δύσκολες μέρες. Ας αφήσουμε πίσω τους εγωισμούς και τις μαλακό- αντιπαραθέσεις , που μόνο διχασμό προκαλούν. Σε όποιο χώρο βρισκόμαστε, σε όποιο σύνδεσμο οργανωμένων, υπηρετούμε την ΝΙΚΗ και μόνο αυτή. Έχουμε κάνει όλοι μας λάθη και είναι δεδομένο πως και το μπλε ράδιο έκανε τα δικά του. Ας δούμε τα λάθη μας κι ας πορευθούμε όλοι μαζί, γιατί πάνω από όλα είμαστε ΝΙΚΗ .
    . Υ.Γ. Για την εβδομάδα που απουσίαζα … συγνώμη… Έχω και …πεθερά.
    Γιώργος Μαστρογιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν διαφωνεί κανένας κύριε Μαστρογιάννη, ότι εκφράζουμε την άποψη μας είναι απόλυτο δημοκρατικό δικαίωμα , το αν είμαστε λάθος ο χρόνος θα το δείξει, σεβόμενος τα χρόνια σας στην δημοσιογραφία ,δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό εναντίον σας.
    Ο σταθμός είναι όπλο ,και ασφαλώς θέλουμε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του,εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε να βελτιωθεί ο σταθμός, και δεν έχουμε αυτοσκοπό κανενός είδους κέρδους, το μόνο κέρδος είναι η ομάδα να ξαναβγεί μπροστά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας,με υγεία σταθερότητα και διαφάνεια.
    Αφουγκραζόμαστε την άποψη του κόσμου,και ασφαλώς οφείλουμε να την μεταφέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σας. Αλίμονο αν δεν υπάρχει κριτική.

      Διαγραφή
  15. ΘΕΛΗ ΕΝΕΙΣΧYΣΗ Ο ΣΤΑΘMΟΣ ΝΑ MΠΟΡΗ ΝΑ ΚΑΛΗΒΗ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣIΕΣ.ΕΚΕΙ ΝΟMΙZΩ ΕΣΤΙΑZΕΤΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ YΠΑΡΧΗ ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή